2010. december 25., szombat

Karácsonyi ajándékaim

Most már mutathatom az elmúlt időszak műveit.
Édesanyámnak, az én drága Anyucimnak készítettem egy utazós szatyrot. Anyucim kb. egy hónapja tett egy célzást (tippet?), hogy Ő is szívesen használna egy, az ősz színeiben pompázó táskát, szatyrot, valamit.
Mivel sűrűn jön fel Balatonról busszal, hoz magával egy napra való váltóruházatot, vagy egy kis hazai ízeket, ezért gondoltam egy masszív, kényelmes fogásó teherbíró fülű, strapabíró színekből készült szatyorra.


Ádámnak, a keresztfiamnak egy táskát varrtam, mivel az előző táskája már igencsak viharvert állapotban van. Ádám már betöltötte a 14. évét, ezért egy nagyfiús táskára gondoltam. Azt olvastam, hogy mindenféle hangulatjelek mennek mostanság a fiatalok körében, ezért fekete kordból, álló fazonú, áthajló füles, mágneszáras, egy nagy és több kisebb  belső zsebes táska készült neki.





...és a tulajdonosán:


Zsaninak, a keresztlányomnak nagy dolgot vállaltam be. Olyan értelemben nagy dolgot, hogy Zsanit eddig nem nagyon láttam hátizsákon vagy sport táskán kívül más táskával. Hát most lett neki, kérdés használja-e majd. Zsani most 23.-án töltötte be a 18. évét, ezért bátorkodtam most egy más fazont varrni neki, hátha alkalomadtán szüksége lenne egy ilyenre is.
A mintás anyagát már hónapokkal ezelőtt megvettem, direkt neki. Kombináltam halvány zöld és fekete korddal. Próbáltam a nagyon kényes egyensúlyt betartani a sportos, vagány, de azért már nőcis stílus közt.
Vállon és kézben is hordható, öblös, masszív tatyó:



Zsanin:


Zsuzsikámnak is varrtam egy táskát. Neki olyan színt kellett kitalálnom, amit a munkájában is használhat. Zsuzsi nem az az átpakolgatós típus, ezért egy modern, de mutatós, némileg elegáns szín jöhetett csak szóba. A fazon adott volt, mert már régóta kért, hogy varrjak neki is egy olyan táskát, amit Colette alkotónapján tanultam.
Így született ez a táska, rengeteg belső zsebbel, két kulcstartós kivitelben. De, ha már lúd, legyen kövér, varrtam hozzá egy méretes neszit.


Zsuzsikámon:


Mivel ez egy nagyon jó kis anyag és nekem is kellett egy téli alkalmisabb jellegű táska, varrtam magamnak is egyet, így nézünk ki, ha mindketten ezzel feszítünk :))))


Ma még újabb ünnep lesz, karácsonyon kívül. Zsancikám 18. szülinapját ünnepeljük, holnap majd mutatom arra mit készítettem...

5 megjegyzés:

  1. Hű, te aztán nagyon, nagyon :
    -sok minden szépséget csináltál,
    -ügyes vagy,
    -lefogytál :))

    VálaszTörlés
  2. Erikám hogy te milyen csinos vagy!!!!!!!!!!! Alig ismerek Rád :))))

    Gyönyörű szép dolgokat varrtál!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon-nagyon csinike vagy!!! :)..csak úgy sugárzol...:) ...és milyen gyönyörű ajándékokkal készültél..minden csodálatos!
    Puszillak!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép ajándékokat varrtál és tényleg nagyon szembetűnő már a változás :-))

    VálaszTörlés
  5. Ennyi gyönyörűséget! Gratulálok az energiádhoz és a kitartásodhoz a fogyókúra terén! Nagyon jól nézel ki!:) Puszi!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails