2010. december 1., szerda

Bakiztam, de igyekszek megoldást találni...

 
...még októberben játékot hirdettem a 300. bejegyzésem alkalmából.
Akkor határidőnek 2010. október 30.-át adtam meg határidőnek, aztán megtörtént a sorsolás, aminek nyertese Borcsa mama lett.
Kicsit később -meglepetésemre- még mindig érkeztek hozzászólások ehhez a bejegyzésemhez, nem értettem, de úgy gondoltam, "ha kérdeznek, akkor illik válaszolni" és néhányan még mindig úgy érzik, ha játékon kívül is, de válaszolnak...
Aztán tegnap gyanússá kezdett válni, hogy bizony valamit elrontottam. Utána néztem. És bizony tényleg bakiztam, csekély 1 hónappal későbbi dátumot adtam meg határidőnek, biztos agyilag én már rég novemberben jártam októberben...
No, szóval, az én képzelt határidőm -okt. 30.-a után- még hatan hagytak üzenet a valósan meghirdetett november 30-áig. Baktussal már nem szolgálhatok nekik, mivel azt Borcsa mama már rég magkapta, de ha már így jártam, akkor szeretném, hogy az október 30-a után jogosan jelentkezők sem járnának pórul.
Fogok tartani egy pót-sorsolást az utolsó hat jelentkező közt, de egy kis türelmet kérek. Nagyon behavaztam, -akár szó szerint is lehet érteni- mihelyst utolérem magam, csinálok egy kis vigasz díjat, akkor sorsolok. Remélem így nem okozok túl nagy csalódást.

3 megjegyzés:

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails