2010. december 3., péntek

Csodálatos dolog lehet színésznek lenni..

...minden szereppel más valaki bőrébe bújni 1-2 órára...
...felemelő érzés lehet. Aztán jön a visszaváltozás a saját bőrbe, haza térés, megérkezés, megnyugvás.
Ilyeneket érzek én is mostanában. Konkrét megrendelés nélkül varrni, alkotni, minden nap más stílusban, más anyagokból, színekből, mintákból. Igen. Ez hasonló érzés számomra. Hisz egyik nap dögös vöröst varrok, utána romantikus kéket, aztán természetesség jegyében egy csíkosat, majd cirkalmas elegánst, aztán megint romantikusat, aztán vagányt... Ez mind én vagyok valahol, talán több is...de aztán varrok egy olyat is, ami nekem készül, ami igazán csak én vagyok, tudod, mint a reklámban. Csak itt, csak most, csak neked!

Tegnap ez a természetesség jegyében készült neszi született:


Tetszik minden részletében. A színeiben, a gombja, a fagyöngyei...

Mellette született ez  az elegáns, de mégis vagány neszi, nézzétek milyen szép gombot ajándékoztam neki és még tenyésztett gyöngyök is kerültek a fedlapra...


Egy nap, két stílus...
És az, hogy másoknak tetszik, amiket varrok... még hozzá annyira tetszik, hogy még pénzt is hajlandók adni érte, az pedig teljesen szokatlan érzés. Zavarba ejtő, hihetetlen, felfoghatatlan, álomszerű. De jó!

3 megjegyzés:

  1. Hát ezek csodaszépek lettek! Nagyon tetszenek! Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    A második neszesszered nagyon csodálatos lett. Meg lehet vásárolni esetleg? Karácsonyra szeretném ajándékba. Én is szívesen elkészíteném, mert szoktam varrni, igaz kezdő vagyok még, de sehol nem találtam a neten hasonló szabásmintát, illetve leírást, hogy hogy álljak neki. Köszönöm, Niki

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a dícsérő szavakat!
    Nikolett! Köszönöm érdeklődésed.
    Szerettem volna írni neked mail-t, de a profilod nem érhető el, ha szeretnél egy ilyen neszit, várom leveled bruercsi kukac gmail pont com címemre.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails