2010. június 24., csütörtök

Nyári sérója lett...

... a négy-lábunknak.
Kozmetikust váltottunk, mert az előzőnek a stílusa nem volt számomra szimpatikus, nagyon összecsapta a munkáját. Legutóbb, mikor elvittem hozzá Lulut egészségügyi kozmetikára, akkor például nem vágta le az összes körmét, a talpáról nem vágta ki rendesen a szőrt és elcseszte a szeménél a szőrt.
Most egy másiknál próbáltunk szerencsét, aki nagyon kedvesen, de határozottan bánt Lulukánkkal, és egy elég rendes nyári frizurát hozott össze a kis szépségünknek. Muszáj volt ilyen rövid hajacskát nyírni a picurnak, mert, mint írtam az előző elég "rendesen" belenyírt, csak így lehetett korrigálni..., de nem baj, majd megnő őszre.
Dorcsival.
Azért a farkincája még lobog rendesen! :)
Azt néztem, hogy milyen marcona arcot tud vágni a kis drágánk, pedig a jelleme egyáltalán nem ilyen. Ő egy igazi bűbájos, bújós hölgyike, aki majd szétesik egy kis simogatásért...
A szobával tegnap és ma sem haladtunk túl sokra, mert tegnap az ablakra vettem szúnyoghálót és azt bizgeráltam fel az ablakra. Elég, ha azt mondom, hogy a nyolcadikon, a létrán állva, a nyitott ablakban akrobatizáltam? Dorkám a létra aljánál állt, bőszen kapaszkodott bele, hogy, ha zuhannék, megfogjon. Hát nem sok esélye lett volna szegénykémnek a sikeres mentő akcióra, így inkább roppantul koncentráltam és sikeresen megoldottam a műveletet. 
Aztán jött a függöny project. Na azzal is elvoltam egy darabig. De most már van függöny is az ablakon. Puhul a szoba, puhul! Ma elmentem vágatni még polcokat a szekrénybe, holnap lesznek kész és lehet a ruhákat is visszarendezni.
Tegnap megvolt az évzáró. Dorkámék osztálya lett kettős holtversenyben az iskola legjobb osztálya. Dorkám bizije most nem lett olyan szép, mint tavaly, "hála" a rengeteg hiányzásnak. Sajnos becsúszott 3 db hármas, a többi 4-5 lett. Nem baj! Van hova fejlődni jövőre! :)

1 megjegyzés:

  1. Ez is nagyon szép eredmény, a sok betegeskedés után!
    Gratulálok Dorkának!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails