2008. november 20., csütörtök

Elkészült az első ajándékom


Tegnap megszületett az első karácsonyi ajándékom.
Ha már egy ilyen hasznos és szép tudással lettem gazdagabb, gondoltam családom néhány tagjának varrni fogok karácsonyra. Csak részleteket mutathatok most belőle, mert esetleg nézik a blogomat, de ígérem karácsony után teszek fel róla rendes képet is! Azért vagyok büszke erre a valamire, mert, -ha bár elég kritikus tudok lenni magamhoz,- ezt elég precíznek és harmonikusnak találom. Már régen kitaláltam, hogy annak a Valakinek ezt fogom varrni, úgy hogy tegnap reggel neki álltam és varrtam, varrtam meg gyöngyöztem, meg hümmögtem (meg néha beszéltem magammal, Ti is meg szoktátok beszélni magatokkal, hogy "igen, így jó lesz" meg "hm,hm valami nem stimmel" meg "hogy is csináljam most?") és vacsorára már rendet is tudtam pakolni a nappaliban.
Na, családom! Lehet találgatni, hogy ez kié lesz és mi ez? Úgyse mondom meg! :)) Majd a fa alatt megtaláljátok! :)

4 megjegyzés:

  1. Én dobozkára vagy nesszeszer féleségre tippelnék. Tudom, tudom... nem mondhatod még el... Azért kíváncsi vagyok rá! A színei már nagyon ígéretesek.

    VálaszTörlés
  2. Mindenesetre a színe fantasztikus!

    VálaszTörlés
  3. Biztos fogja szeretni aki kapja,
    nagyon igéretesnek néz ki.

    VálaszTörlés
  4. Én is megbeszélem magammal, meg sokszor a kislányommal is a munkameneteket, ez olyan jó dolog. Nem is szabad csak úgy összecsapni :)! Nagyon jó a szine, biztos sikere lesz!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails