2008. november 24., hétfő

Valami készül... valami lilás...

A szombati tanfolyamon "véletlenül" táskát varrtunk. :)
Itthon elő kellett készülnünk egy kicsit, letűzve kellett vinni a táskának valót, hogy az ne vigye ott az időt. Mostanság még így se sikerült soha a végére jutni az adott munkadarabnak. Olyan jókat dumálunk állandóan, nagyon jó kis csapat jött össze, nem vagyunk sokan, de azt hiszem a kis csapatunk tagjai jól összepasszolnak. Talán csak az egyik tagunkról nem tudunk semmit. Olyan kis csendes típus, de ilyennek is lenni kell... Ő szépen csöndben az egyik sarokban elvarrogat és időnként azért bazsalyog az orra alatt a poénokon, mi pedig hagyjuk, ha neki így jó, akkor nekünk is. Aztán van egy Adélunk, egy Eszterünk és egy Ágink (Sziasztok!!!)
Mentorunk a csupa szív Piroskánk igazi tyúkanyó típus (Most lesz neki december 8.-ától (Megnyitó: 17 órakor) 1 hónapig kiállítása Monoron a Vigadóban. Aki tudja, látogassa meg, biztos szép lesz!!)
Most, hogy utolsó alkalommal találkoztunk idén, Piroska meglepett bennünket néhány ajándékkal, nagyon meghatott, nagyon örültünk neki! (Ha jobb fényviszonyok lesznek, készítek róla képet és majd mutatom...)
Már beszélgettük, hogy a "ráadás" tanfolyamon mit szeretnénk tanulni, januárban a watercolor technikával ismerkednénk meg először, aztán gyors technikákkal, több félével is... a többi még kialakulóban van.
Van ötletetek, hogy miket kérjünk még?


2 megjegyzés:

  1. De jó olvasni magunkról :)! Főként ilyen kedves stílusban :)! teljesen odavagyok! Várjuk a képet a táskáról!

    VálaszTörlés
  2. Nekem a "hullámszövés" izgatja a fantáziámat...vagy az tanfolyami anyag?... Nekünk is lesz folytatás majd januárban, már alig várom! :D
    Ebből a "valami"-ből mi készül?...vagy titok??

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails