2008. augusztus 14., csütörtök

Scrapbook ?

Ma úgy látszik szómenésem van!
Régóta kacérkodok a scrapbook-kal (ahogy a rutinosok mondják : sb., azt hiszem én is így fogom írni, mert túl bonyolult szó, ahhoz, hogy állandóan lebetűzgessem :) ).
Tulajdonképpen az igazi sb. érdekelne, de azt túl költségesnek ítéltem, ahhoz, hogy a szekrénynek csináljam, különben is a mai digitális világban tulajdonképpen alig van pár papír alapú fényképünk...így maradok a digitális "sb"-nál ( Na ezt még szoknom kell! :-) )
Neki estem a netnek, Google, scrapbook és láss csudát, sok minden mellett találtam sb.sulit is! Magyar nyelvű! Nagyszerű! Ma már vettem is két leckét! De olyan dolgokat ír, amihez halvány lila dunsztom sincs, hogy töltsek le innen, meg onnan "fontokat" , kütyüket, kereteket.
Na, a problémák itt kezdődtek! Ugyanis ezek az oldalak már nem magyar nyelvűek és nem értem "MIT MOND?" ! :(
Honnan és mit?
Kedves blog látogatóim, ha tudtok, kérlek segítsetek!

5 megjegyzés:

  1. Szia!

    Ha bármilyen kérdésed van, írj bátran, szerintem mailre: kicsikato kukac gmail pont com

    Én az összes hátteret, kivirágot, cicomát innen szedtem le: www.scrapbookflair.com Regisztrálni kell és utána, ha belépétél, a downloadra kattintani. Ott meg a more designer collection-ra. Itt témakörönként szedve vannak hátterek stb... amik alatt a downloadra kattintva már a tied is. Én ezeket utána rendezgettem mappákba, hogy könnyebb legyen kezelni és nem tudom, milyen programmal próbálkozom (az enyém nevét most nem tudom, munkahelyről írok), de simán képként szoktam beillesztgetni őket. Innen elég pofás kis alapkészletet lehet begyűjteni, az enyéim csak innen vannak (no, nem két óra volt a töltögetés...:))

    VálaszTörlés
  2. Katókám! Számítottam rád és nem csalódtam! És ez tök jó! Köszi a címet!

    VálaszTörlés
  3. Épp ezt a linket akartam neked betenni, mint Kató. Ez egy nagyon egyszerűen kezelhető program és folyamatosan frissítik új designer-kollekciókkal, érdemes regisztrálni.

    VálaszTörlés
  4. köszönöm! Már ki is próbáltam, tényleg nagyon klassz!

    VálaszTörlés
  5. Köszi !
    Én is belevetem magam az sb készítésébe !

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails