2009. május 26., kedd

Ő tényleg Dorka?

Dorka osztályának SZMK-s anyukája kért tőlünk egy képet Dorkáról.
Az osztályfőnök, Anikó ritka klassz nő, szerintem. Kemény kezű, szigorú, de mindene az osztálya, figyeli őket, foglalkozik a lelkükkel, ismeri őket, egy pisszenésből tudja, ki hogy van. Keményen megtorolja a hibákat, de nem fukarkodik a dicsérettel.
De hát elteltek az alsós évek, búcsúzni kell, nagyon jó dolgot találtak ki búcsú ajándékként, igazán személyest.
Egy 24 oldalas könyvet, amiben feldolgozzák az elmúlt 4 évet, kényképek, srap-ek formájában, jópofa, rövid történetekkel, mondásokkal fűszerezve a végére pedig egy búcsú tablóval.
Így hát aztán neki álltunk Dorkáról tablóra való szép képet készíteni, már, ami a mi amatőr tudásunkból futotta. Hirtelenjében készítettem Dorkáról vagy 15 képet, ezek közül kettőt most bedolgoztam srap-nek háttérképnek a laptopomra. Megmutatom Nektek, egyben az utókor számára is megőrzöm így, mert ugye miért is írunk naplót? Dorka irtó sokat változott az elmúlt 1 évben, napról-napra látom nagylányosodását. Nem akarok hinni a szememnek! Ezerrel dübörögnek bennem az érzések, ha ránézek: büszkeség, félelem, csodálkozás, csodálat, döbbenet. Imádom ezt a lányt!!! (Igaz senki, tényleg senki nem tud úgy kiakasztani egy tized másodperc alatt, mint Ő, de azt mondja a pszichológusunk, hogy ez így normális, de azért néha izgulok, hogy tényleg normális???)
Képzeljétek, Dorka szombaton szülinapi buliba megy, meghívta az egyik osztálytársnője. Medence parti lesz, hát kíváncsi vagyok milyen lesz, 30 gyerek-1 medence, a szülőknek biztos kötélből vannak az idegeik... Mindenesetre Dorka nagyon izgatott!

12 megjegyzés:

  1. Ercsi nyugodj meg Dorci teljesen
    normális.
    És szép kis kamasz lányka .
    1-2 év és füttyögni fognak utána a fiúk.

    VálaszTörlés
  2. Óó, drága Mmama! Félre értettél! Nem Dorkában kételkedem, hanem magamban!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lány lesz, úgy nézem
    :-)

    VálaszTörlés
  4. Nna az utóbbinál már elgondolkodnék,
    én is voltam sok évvel ezelőtt ilyen
    állapotban :))

    VálaszTörlés
  5. Emlékszem az első találkozásomra Dorkával: kis duci "kislány" volt, óriási önbizalommal. Ez nem volt olyan régen, de mégis mennyit változott!! Csinos, gyönyörű nagylány, gondolom nem kevesebb önbizalommal:))
    Valóban büszke lehetsz rá!!!

    VálaszTörlés
  6. Tényleg milyen szép kis/nagylány! :)
    Ábel mellett is rohan az idő, pedig nemrég született! :))

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok a gyönyörű lányodhoz! Igazi hölgy! :o) A fél perc alatt kiakasztás nálunk is jól működik és érdekes, hogy a fiammal nem volt ilyen... valószínűleg tényleg így természetes! :o))

    VálaszTörlés
  8. Tényleg rengeteget változott, ahhoz képest is, amikor én láttam, igaz annak már több, mint fél éve. :-)))

    VálaszTörlés
  9. Hűha, tényleg egyre szebb :))

    VálaszTörlés
  10. A profilos fotón, egy igazi nőpalánta látható :) És ez még fokozódik :)

    VálaszTörlés
  11. Iiiigen, állítólag normális ez a kiakasztás dolog, csak az a baj (a mi esetünkben), hogy időnként (sokszor) még mindig tart.
    A lányom 24 éves lesz, én meg 51 leszek, tehát, mivel a korkülönbség közöttünk ki tudja miért, de nem is változik, lehet, hogy örökké így lesz ez a kiakasztás dolog ???? ;-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails