2009. május 15., péntek

Szelénke bemutatkozik!


Bizony! Ő Szelénke!
Boldog gazdijai lehettünk egy hamisítatlan, valódi Szarvas Mici teremtménynek.
Az úgy volt, hogy közösen rendeltünk Micikémmel biztonsági szemeket a messzi-messzi Amerikából. Ez így igencsak nagyképűen hangzik részemről, mert, hogy én csak egy-pár darabot rendeltem, és az egészet Mici bonyolította. Aztán szerdán megérkezett hozzám a csomag Micitől a szemekkel és ezzel a tündéri kis Szarvassal (na jó, Szelénke egy csokit is szorongatott, de nagy izgalmamban, hamm, bekaptam.) Egyszerűen imádni való Szelénke!! Dorka azóta vele alszik, bár mindig bejelenti, hogy
"...Tudom, Anya, hogy Szelénke a Tied, de csak maaa hadd aludjak vele..."
Micikém, ezúton is szeretném nagyon megköszönni ezt az édes Szelénkét, de igazán nem azért segítettem Neked, mert bármit is vártam cserébe. De, ha teljesen őszinte szeretnék lenni, akkor azt is el kell mondjam, hogy nagyon boldog vagyok-vagyunk miatta!! Köszönjük!!!!

5 megjegyzés:

 1. Látom a Mici figurák máshol is szeretnek pózolni. :))

  VálaszTörlés
 2. Bizony, Szelénke nagyon fotogén! Mihelyst észre veszi, hogy fotózzák máris pózba vágja magát és bazsalyog rendületlenül, igazi manöken alkat!! :))

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy jó helye lett a kis csöppecskének. És tök jó, hogy lefotóztad, mert én ezt nem tettem meg. Amikor jól lezártam a borítékot akkor jöttem rá, hogy nincs is róla sztárfotó.
  És amúgy meg a Te segítséged nekem ennél sokkal többet ért, hidd el!

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails