2010. augusztus 29., vasárnap

I. Országos Blogtalálkozó utózöngéi bruercsisen...

Mint már sok helyen olvasni lehetett róla, tegnap lezajlott ez a remek kezdeményezés!
Hokata kitalálta, Gina megszervezte és anyáskodott felette, köszönet érte mindkettőtöknek!! :)
Reggel kezdődött a hacacáré, gyülekeztünk. Azok, akik előre jelezték, hogy jönni fognak, azoknak Gina egy helyes kitűzőt gyártott, amin rajta volt a tulajdonosának blogjának neve és az a név, amin mindenki ismerheti, aki csak látogatja a blogját, ezenkívül a kitűzőn a blogtalálkozó hivatalos - Hokata - által tervezett emblémája volt.
No, szóval, beregisztráltunk, bementünk a találkozónak helyet adó nagyterembe és mindenki elkezdte vizslatni a másik kitűzőjét. Ez úgy általában végig így volt, ezért volt, hogy még a végén is hallani lehetett ilyeneket: "Jééé, Te vagy az?"
Olyan fura, hogy vannak olyan blogok, amiket már évek óta olvasok, kommentelünk egymásnak kölcsönösen, elvileg ott voltak ők is, de még sem futottunk össze, pedig szerettem volna...
Na, de mindegy, majd legközelebb!
Volt alkalmam megismerkedni Álomjáró Bozsomatival, Ritával és tündéri kisunokájával Szofival,aki életben még szebb, mint a képeken (bocs Rita, de ha egyszer tényleg gyönyörű!! ), Ninával, Abilével és Szarvasmicivel .
Találkoztam : Katával, Martilein-el és Vikivel és csoportom több tagjával is.
Annyi remek művet láttam, hogy csak hápogtam. Legjobban Nina miniatűrjeitől voltam elájulva!!
Egy pozitív kritikával  azért szeretnék élni a gyurmából készített ékszerek alkotói felé. Tiszta szívből ajánlom és csak jobbító szándékkal, ne csak muffinokat, tortaszeleteket akarjanak a fülünkbe aggatni, mert ez a téma erősen beszűkíti a vásárlói kört. Hát hogy néznék ki én két tortával a fülemben? Na jó én már 41 évesen ne akarjak ilyen huncutságokat elkövetni...
De a lányom is, aki szintén némi súlyproblémával küzd nem szívesen tenne ilyesféle céltáblát a fülébe... Egy szó, mint száz, olyan helyes, élénk színű, kedves darabokat hoztak a lányok, de nem lehetett volna esetleg kis virágocska, lepkécske, szívecske... vagy mit tudom én, azt még vettem is volna! Vagy ha már sütike, akkor például gombnak álcázni, azt még fel is varrnám egy konyhai cuccosra. De komolyan! Úgy sajnáltam...
Kritikám eddig  tartott, és remélem nem bántottam meg senkit, mert az ellenkezője volt a célom, az, hogy még több ember vásároljon tőlük...
Na most képekben fog tovább tartani a beszámolóm:

Katától kaptam ezt a kis mobil díszt, külön szuper, hogy pont az én színem, pont az én stílusom!
Martilein révén bővült a kocsimban lakó kabalák létszáma. ...és mondanom se kell ez is teli találat, mert, hogy szívecske..., értitek!  Ugye milyen szép?

Csereberében Frivolinától kaptam ezeket a szépségeket. Micsoda szerencse, ez is pont nagyon megtalált, pont bele a szívem közepébe... :))
Hm... a frivolitásról fogalmam sem volt, hogy egyáltalán létezik, azt hittem, hogy ezek a szépségek horgolva vannak...azóta utána olvastam és ezt találtam, és ezt, és ezt, és még ezt is. Szóval nagyon buta voltam, pedig ezek szerint ez egy közismert, régi technika, na de úgy tanul a gyerek, ha kérdez... :)))
Az én cserebere ajándékomat Aledi nyerte...

...és hát vásároltam is. Kaptam szülinapomra némi kis pénz magot, amit csupa nélkülözhetetlen dologra költöttem.
Ilyenekre mint:

5 cm széles ferdepánt készítőre

kupakos aprócska kézimunka ollóra
2, azaz kettő aprócska mágnes zárra (utólag is felvarrható!)

egy csipeszre, ami nélkülözhetetlen, amikor a varrógépemet akarom tisztítani

...és egy kéderező talpra!
Kéderező talp kérem, egy nagyon hasznos talp, sokak szerint aaaakora élvezet vele dolgozni, hogy ezt nem akartam kihagyni én sem. Egészséges felnőtt nő vagyok, még szép, hogy beálltam én is a sorba. Hogy mekkora élvezet lesz majd dolgozni vele, arról majd beszámolok, ha itt lesz az ideje... :)

Vittem két kis apróságot is.
Ginának még tavasszal ígértem egy tűtartót, azt most volt módom odaadni:

  
...és Micinek is szerettem volna adni valamit. Mindig önzetlenül segít nekem és még az Erzsit, a döglegyemet is neki köszönhetem! :)

egy rózsaszín swari kocka dísz. Remélem megtalálja a helyét Micinél! :)
Szóval: jó volt, intenzív volt, rövid volt, hiány érzetem maradt, de ez így szokott lenni... 
(Pl. Abilével csak két percet tudtam beszélni, pedig vele is lett volna témám, de nem tudok egyszerre több emberrel, több helyen lenni...)

6 megjegyzés:

  1. :-))) Itt mondhatod, olyan jol még nem olvas ....... :-))))
    De ma is mondta, amikor rászoltam hogy elég egy fél orás tükör elötti billegés mielött kimegyünk a kertbe füvet nyirni és gazolni(!), hogy ooooooooooooooolyan vagy ritanagyi, a nénik is mondták tegnap, ugyhogy iiiiiiigenis széééééééép vagyok!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Azért mert pont Neked szántam :)
    Láttam mikor mutattam hogy mennyire tetszik, nem volt nehéz dolgom :))))))
    Köszönöm hogy árnyékként ott lehettem melletted,remélem nem hátráltattalak semmiben :)
    És nagyon remélem hogy nem kell 1 újabb évet várnom hogy elgyere (gyertek) hozzánk :)
    Puszi!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Viszont nagyon kellemesen elbeszélgettem Dorkával :o))) Biztos vagyok benne, hogy lesz még alkalmunk bepótolni az elmaradt beszélgetést!

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon jó volt veled, veletek találkozni, én még tudtam volna repkedni (az én súlyommal heheh)sokáig köztetek.
    Remélem lesz alkalmunk 11-én még Budafokon is talizni! :))

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a találkozótokhoz és az ötletes szervezéshez.Sok szép ajándékot kaptál. Olyan jó olvasni, hogy így is lehet tartani sok szép kapcsolatot.A barátság olyan, mint a virág akkor szép, ha ápolják!
    Legyen sok-sok barátod.

    VálaszTörlés
  6. Nem értem az ellenállásodat...jobb egy süti alakú fülbevaló, mintegy fülzsíros csüngő... ;-)
    Úgy értem ez utóbbit, mint a műka..i, és a műhá....s, ami kapható bizonyos boltokban.
    Műzsíros...;-)
    Nem tudsz Te élni!
    Így soha nem fogsz a Blikk címlapjára kerülni :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails