2008. december 2., kedd

Évfordulók


Ma 19 éve volt az eljegyzésünk és december 5.-én lesz megismerkedésünk 21 éves évfordulója.
Ezek csak számok. De! Amiért különös boldogság fogott el az egy fél perces történet ma reggelről.
Minden úgy indult és folyt ma reggel, mint lenni szokott. Janim felkelt 1/2 6-kor 6 előtt ébresztgetni kezdett finoman, simogatva, puszilgatva, ahogy szokott, én kértem még ÖÖÖT percet, (tudjátok ez az ÖÖÖT perc a legédesebb!) Végül nagy nehezen felkeltem (na, ez az egy nem így szokott lenni, viszonylag gyorsan ébredek és rögtön pörgök, mint a búgócsiga) ébresztettük Dorkánkat. Öltözködés, készülődés. Janim indul, puszi-puszi.
1/4 8, indultunk mi is. Dorkát vittem suliba. Utána mentem ki a piacra és ahogy haladtam az úton a kocsival, hát ki megy előttem, na ki? Az én drága férjem a melós kocsinkkal! (Akkor már megvette az anyagot a mai munkához és visszajött felvenni a kollégát... )
Szóval megláttam, hogy Ő megy előttem, elkezdtem rá villogni, észre vett, a visszapillantójában láttam, hogy mosolyog, integet...
Éreztem, hogy elpirulok, a pulzusom megugrik és mosolygok én is, nagyon! Néztem az életem párját és az kavargott bennem, hogy boldog vagyok vele, hogy örülök, hogy Ő van Nekem.
Olyan boldogság tud elfogni, amikor rám mosolyog, amikor összenézünk, amikor megsimogat, amikor együtt nevetünk. Ez a szerelem, ugye?! Ha 21 év után is ezt érzem, akkor nagy baj nem lehet a világban, nem?! Az élet szép!
(mielőtt még azt hinnétek, hogy mindent állandóan rózsaszínben látok, azért el kell mondjam, hogy mi is szoktunk vitatkozni, még veszekedni is (ritkán), nekünk is van rossz kedvünk, vagy durcásak vagyunk valamiért, a csuda tudja miért... De ha Janimra gondolok sosem ez jut eszembe róla először, hanem, hogy Ő az én EMBEREM!!!)
Szép napot!

12 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szép! Boldog lehetsz, hogy megtaláltad a nagy Ő-t... Még nagyon sok évfordulót kívánok Nektek együtt!

    VálaszTörlés
  2. Jól esik ilyesmit olvasni :) sok boldog együtt töltött évet még!(nekünk ma van a házassági évfordulónk)

    VálaszTörlés
  3. Még nagyon sok boldog és édes napot kívánok nektek.
    Valami hasonló történik velem is, olyan érzés ha rá nézek, hogy szinte fáj, mintha egy test lennénk, annyira össze tartozunk. Ilyenkor sok esetben könnybe lábad a szemem, túl csordulnak az érzések. :)

    VálaszTörlés
  4. Könnybelábadt a szemem! Olyan helyesek lehettek együtt! És igenis ez a szerelem! És igenis kell néha egy kis vita is! Mert utána olyan jó kibékülni!!!!!! Sok boldogságot!

    VálaszTörlés
  5. De jó! Maradjon ez még nagyon-nagyon sokáig így! Jó volt olvasni, ilyet ennyi év után ritkán hall az ember. Egyébként is szívesebben mesélik mások a rosszat, sajnáltatják magukat a férjük miatt! Mostanában egyre több ilyet hallok. :( Ezért is volt olyan jó Téged olvasni! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon-nagyon-nagyon gratulálok:))))))))

    VálaszTörlés
  7. Szép gondolatokat osztottál meg velünk. Hasónlókat mondhatnék 35 év után én is.
    Legyetek továbbra is boldogok.

    VálaszTörlés
  8. Megható volt olvasni soraid:-) Mi 23 éve ismerjük egymást. Vannak néha kis viták, nagy összeveszés még soha nem volt, és nem tudnám mással elképzelni az életem. Kívánom, hogy még sok boldog évet éljetek meg együtt!!

    VálaszTörlés
  9. Igen, igen!!... az élet szép!!!...így meg aztán különesen!! :DD...további sok-sok boldog évfordulót!!!

    VálaszTörlés
  10. És maradjon ez még nagyon, nagyon sokáig így!Gratulálok, mi dec.3.-án ismerkedtünk meg. Lehet ha ezt nem írod ez a dátum eszembe sem jut. Holnapig kitalálok valami meglepit Neki!

    VálaszTörlés
  11. EJCSIKE! Amikor megismertük férjedet sejtettük hogy nagy érzések okozója.Mi csak gratulálni tudtunk a választásodhoz.Mit mondhatnánk:csak így tovább!Boldog évfordulót!

    VálaszTörlés
  12. Mindenkinek köszönöm a gratulációkat és örülök, hogy sokan ugyan így éreztek a párotok iránt!
    Látjátok, tényleg szép az élet, csak nem szabad hagyni, hogy a világban történő dolgok ezt elfelejtessék velünk!! Sokszor meg kell dolgoznom azért, hogy meglássam a szépséget a sok rossz dolog mellett, de mindig ott van... :)))

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails