2008. december 10., szerda

Hógolyó


F.Gina jól megdobott egy hógolyóval, köszönöm!
Érdekes ez a játék és ami külön tetszik, hogy nincsenek kötelezettségek benne, nem görcsös!
Néhány gyors kérdés az egész és annyi-olyan válasz, ami a címzettnek kellemes és bevállalható.
Íme:
Horoszkópod: oroszlán, bak aszcendessel
Egyéb események,amikor születtél: Hmm? Passz!
Ha nyernél a Lottón:Családi házat vennék és egy utazásra is beneveznénk a tágabb családom tagjaival. Aztán biztos adnék minden családtagomnak, hogy teljesíthessék legalább egy fontos vágyukat, ami pénzért megvehető. Többi, azt hiszem, maradna a régiben, nem jó unatkozni és csak a pénzt számolgatni... még a végén a pocsolya-zöld színű szemem dollár jelekké alakulna... :)
Rossz szokás,de nem nagyon tudsz megszabadulni tőle: szeretek vásárolni, de legalábbis nézelődni, (Jaj, nekem! Most jól elárultam magam! Napok óta ettől hangos a TV és sok blog, hogy ne vásároljunk és lám, most jól lebuktam!)
Ha web-böngésző: google
Ha koffein:3 in 1
Színeid ruhában:Egyszerre lehetőség szerint két szín: fekete-fehér, fekete-piros, barna-drapp, barna- sárgás-zöld, barna-pink
Most mi van rajtad:fekete melegítőnaci, pirosas hosszú ujjú póló
A legutóbbi könyv, amit olvastál: (Mici mackó után szabadon: gondolj, gondolj!!) Dan Brown: Da Vinci kód (Nem ez a legutóbbi, de ez maradt meg bennem a legjobban)
Ha háziállat:Jelenleg két homokos tengerimalac kan: Soma és Samu
Amit soha nem választanál háziállatnak: hüllő
Amit legjobban szeretsz magadban: jó lelki-szemetes vagyok és eléggé precíz vagyok
Tíz év múlva ilyenkor hol látod magadat? Egy kellemes, nem túl nagy családi házban, boldogságban, a Lányom már túl lesz a pályaválasztáson, remélem megtalálja a neki valót emberben és munkában
Legutóbbi nagyon jó élményed: Ma az Árkádban segítettem egy néninek cipőt választani, nagyon örült neki, aztán a kislányom énekelt az iskolájával, a repertoár része volt egy dal a Valahol Európában c. musicalből. A hideg futkosott a karomon a gyönyörűségtől, azóta is csak azt dúdolom.
Tovább gurítom a hógolyót: Lédának.

3 megjegyzés:

  1. Én is oroszlán vagyok, és én is imádok vásárolni! Rá se ránts! Jó volt olvasni! :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Hát! Ha rántok, ha nem, akkor is szeretek nézelődni :)), csak az a baj, hogy idő igényes mulatság és mások számára ott és akkor haszontalannak is tűnik... de aztán mégis mindig engem kérdeznek, ha venni akarnak valamit, hogy mi a tuti most a piacon... :)

    VálaszTörlés
  3. Ugye, ugye? Az én ismerőseim is így vannak! Hol vetted? Itt és itt. Nahát, én nem találtam! Mert nem nézelődsz! Persze, most már nekem sincs időm Ábel miatt, de már ismerem a jó helyeket! :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails