2008. október 1., szerda

Ötletbörze


"Feltaláltam a spanyolviaszt!"
Mindig azon stresszeltem magam, ha láttam valahol egy jó ötletet, hogy el ne felejtsem, aztán ez ment két napig és utána már csak élmény szinten maradt meg bennem, hogy "...olyan jót láttam, de hol is?...
Most kitaláltam, hogy csinálok egy link-listát, ahova szép szorgalmasan begyűjtögetem az inspirációkat, ötleteket, mert ugye, ugyan olyan úgyse lesz, mint az eredeti! :)
Igyekszek a netezés illemszabályai szerint eljárni, ezért röviden leírom majd kitől és miről szól a link. Remélem nem tiprok le így semmilyen szerzői jogot!
Rögtön az első :Agibo ötletes hajtogatós táskája, ami kiváló példája, hogy egyszerűen is lehet nagyot alkotni!
Remélem másnak is hasznára leszek ezzel az ötletemmel! Mit szóltok hozzá?

10 megjegyzés:

  1. jó ötlet!
    Én meg neszeszer fazonokat gyűjtök, képeit ki is teszem, kattintással ott terem, ahol ki van találva, vagy ahol ráleltem.

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon szupi ötlet!Én még azt se tudom hogy társoldalakat,blogokat hogy lehet betenni8O)

    VálaszTörlés
  3. Tobb okbol is szeretem azt, amit irsz! Az otelteket latni jo! Engem a hideg kiraz attol mikor emberek megcsinalnak dolgokat nyilvanvaloan `utanozva` masok munkait(puccosabban inspiralva) es ugy tesznek, mintha ok talatak volna ki. Nem ertem miert akkora szam odairni, hogy ezmegez volt az otletado? Es most nem a penzrol beszelek. En szeretem latni, hogy valaki, hogy hasznal fel otleteket, kepeket es ez egyfajta alazatot is mutat. Szoval hajra!:-))))

    VálaszTörlés
  4. Foltosvirág! 1.Jobb fönt: "Testreszabás", 2.Oldalt: "Modul hozzáadása", 3. "Bloglista" nevezetűt válaszd, (ezt kínálja föl legelsőként), 4. Itt több szempont szerint beállíthatod a megjelenítési módokat, de ez ráér később is bármikor módosítható. Ezek alatt van kék mezőben "Felvétel listába" gomb. 5. A megjelenő üres mezőbe írd be a kívánt linket (http://stb.), "Hozzáadás" /, 6.MENTÉS, KÉSZ! Utólag még át is nevezheted a linket "Szerkesztés-Törlés"-re kattintva. Ez leírva bonyolultabb, próbáld ki, rá fogsz jönni!

    VálaszTörlés
  5. Kicsoda, tökéletesen egyetértek! Jó lenne látni mindenből az eredetit, lehet hogy az én ízlésvilágomhoz talán pont azok a színek, díszítések állnak közelebb, mint a további változatoké. És jó több variációban is látni ugyanazt. Elfelejteni pedig talán úgy biztosan nem lehet, hol mi is tetszett meg, hogy elmentjük a fotót saját gépre és mindjárt átnevezzük zárójelben a lelőhelyet megadva. De nem digitális megoldás még egy e célra a gép közelébe rendszeresített füzet is. (Bocs, hogy ennyit okoskodtam itt vendégségben!)

    VálaszTörlés
  6. Princi nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!Nemsokára ha lesz időm meg is csinálom!!!!:O))Köszi!!!
    És neked is bruercsi!!!!
    puszi

    VálaszTörlés
  7. Kedves bruercsi!Már egész nap téged próbállak felvenni a bloglistámra és egyszerűen olyan béna vagyok hogy nem tudlak:O(((Lehet hogy nem jó címet írok be??Elküldenéd nekem a címed hogy hol tudlak felvenni??? légyszi légyszi!!!Köszi előre is!!

    VálaszTörlés
  8. Az ötlet szerintem is jó! Átvehető?

    VálaszTörlés
  9. Agibo!
    Persze, persze! Nem jogvédett! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails