2008. október 24., péntek

Tanfolyam-crazy és... az 50.

A legutóbbi tanfolyamon a crazy-vel ismerkedhettem meg.
Mindig is érdekelt ez a technika, olyan jópofa, bár, mivel nagyon szabály követő az alaptermészetem ez kissé nehéznek tűnik, mivel itt egy szabály van, hogy nincs szabály! :)
Ezt elég nehéz betartani, de talán pont terápiás célból is gyakorolni fogom.


A tanfolyamon csak az alap készült el, aztán itthon varrtam készre. Tulajdonképpen azt szeretem, ha egy "művemben" csak két meghatározó szín van, így most keményem ellen álltam annak a tanácsnak, hogy minél színesebb, annál crazybb... ezért ennek a szín világa most nagyon bejön.
A fekete és a piros a meghatározó szín és csak kiegészíti a látványt a kis fehér és arany.
A Tűpárnától rendeltem még 1-2 hete -többek közt- pick-pack rugót. Na, gondoltam ezt most kipróbálom.
Egyszerű bevarrni, csupán kettő 9 cm széles és 1,6-1,7 cm magas hüvelyt kell a készre varrt szütyő (vagy mi) nyílásának tetejére varrni.Ebbe belecsúsztatni a két kis lemezkét, a végét összepasszítani, a stiftként szolgáló kis szögecskét beletuszkolni és már kész is.
Igaz a kinyitáshoz kell némi rutin, mert szorosan zár, de be lehet gyakorolni.
************************************************************************************
Nahát, hogy elrohant az idő...
Már az 50. bejegyzésnél tartok. Tulajdonképpen nem gondoltam, hogy ennyire élvezni fogom. Ez az egész blog ügy részemről nagyon bátortalanul indult. Azt hiszem csupán szükségem volt arra, hogy kiönthessem a szívem, terápiaként szolgáljon, általa magam is tanuljak magamról.
Ma már nagyon hiányozna, ha abba kellene hagynom valamiért. Hiányoznának a blogtársak, nem csak a kreativitásuk, hanem a morzsák, amiket elszórnak magukról egy-egy mondattal, gondolattal. Nem mondom, hogy egyetértek mindig mindennel, de elfogadom, hogy vannak mások, akik máshogy gondolkodnak bizonyos dolgokról, mint én. De ez jó! Arra ösztönöz, hogy átgondoljam a saját véleményemet, esetleg másképp lássam a világot. Mindenkit, de mindenkit, akiket olvasok tisztelek, becsülök egy vagy több dologért és ez talán jobbá tesz engem is... Mindig nagyon várom a hozzászólásokat, ezzel érzem, hogy nem csak pusztába kiáltom szavaim, nem csak a bloglistám miatt jöttök hozzám.
Köszönöm NEKTEK, köszönöm, hogy olvashatlak Titeket, köszönöm, hogy olvastok Ti is engem!

6 megjegyzés:

  1. Mindketten ünneplünk, tök jó !
    És nem csak te tanulsz, de tanítasz is, ezért küldtem neked az elsők között a béna-blogra meghívót. Légyszi, ha időd engedi, másold át a srap-bookot oda is, így bárki bármikor megtanulhatja. Egyszerűbb talán az ilyen hasznos infókat egy helyen tárolni.

    VálaszTörlés
  2. Szívesen. Jó téged olvasni, mi köszönjük!:))

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! Jó, hogy mindannyian egyformák vagyunk (blogot irunk!) de jó hogy mások vagyunk igy egymástól tanulunk ill. megismerünk más nézeteket, lelkületeket! A blogiráson kivül azért összetart minket egy szenvedély és ez a kézművesség főleg a textil szeretete!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon elegáns lett, szeretem én is ezeket a szineket együtt. Gratulálok az 50.-hez, legalább ilyen legyen a folytatás is!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok! Az 50. bejegyzéshez és a kis szütyőhöz is, ami nagyon klassz lett.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails