2011. február 20., vasárnap

Jó kedvemben született...

...ez a mappa borító! 
De tényleg. Még tavaly láttam Fly Lady-nél, azaz Urban-Eve-nél, egy letölthető, kinyomtatható inspirációs naplót. Rá pár nappal később még egy betét csomag készült. (Azóta még több!)  Ezeket olvasva rögtön sógornőmre gondoltam, -aki Ágnes lévén,- januárban ünnepli névnapját és ezt, pont neki való ajándéknak gondoltam.
Már játszottam is a gondolattal: "de hát, csak nem adhatok neki nyomtatott lapokat, akármennyire ötletesek is, nem? De! Akkor veszek egy A5-ös gyűrűs könyvet..." Alakult a dolog, de nagyon hideg-rideg volt még az összkép a lelki szemeim előtt. "Jó, akkor varrok rá egy borítót..."
Így született a borító ötlete még január elején kb. 5 másodperc alatt, aztán valahogy jött belőlem a "hogyan, milyenre" is. Nem kellett sokat agyalnom rajta. Nem mondom, hogy 2 perc alatt megvarrtam, de élveztem minden percét.  Ez olyan jó érzés. Olyan, hogy úgy érzem, helyén vannak a dolgok.


Úgy bírom ezeket a textúrás bigyókat, na és persze az elmaradhatatlan gyöngyeim is itt voltak:


kinyitva:


Aztán az ajándékozásba beleszóltak a vírusok, toltuk-toltuk arrébb a nagy napot, amikor is felköszönthetjük Ágikát, aztán már úgy összejöttek az ünnepek, hogy most hétvégén kiskarácsonyt tartottunk.
Úgy tűnt, hogy örült, nagyon örült a sógorném! :))

6 megjegyzés:

  1. nem csodálom!:) Fly Lady nagyon bírom, amióta olvastam a programot max. 15 percet takarítok! Azt hiszem a lényeget levettem.;-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon professzionális lett a borító!!! tetszik! :-)

    VálaszTörlés
  3. Nem csoda, ha örült neki, ki ne örülne, ha ilyen szépet /és egyedit/ kap?

    VálaszTörlés
  4. Remek lett!!!!
    Erikám , kérlek nézz be hozzám! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails