2009. március 18., szerda

Megérkezett a Swap ajándékom Lunához

Tegnap megérkezett Lunához a swap-os ajándékom.
Nina álmodta meg és vezényelte le ezt az ajándék csere játékot, nagyon precízen, határozottan igazgatta mi kis csapatunkat, minden elismerésem az övé!!!! (Itt meg lehet nézni a swap közös blogját.)
A sors keze Lunát vezényelte mellém, aminek nagyon örültem, mert egy nagyon kedves, szimpatikus embert ismertem meg blogját nézegetve.
Úgy láttam szereti a gyermekien kedves mintákat, most is egy manót vagy tündért (?) hímezget. Így esett a választásom erre a helyes kis játékos kedvű mackóra, na, de a másik szenvedélyem a varrás, foltvarrás, ezért egy összecsukható szatyor lett belőle (arra mindig szükség van).
Mellé egy ollótartót varrtam, japán hajtogatós technikával, erre a másik kedvenc textilem, a selyem szalag került díszként.
Mivel Luna nemrég írt egy bejegyzést, amiben magáról mutatott egy scrap-et, melyen Ő szerepel a kisebbik manójával, nagy gondolatok indultak el bennem.
Úgy gondoltam Luna életében nagyon fontos szerepet játszik a kis családja, ezért még egy szívecske formájú kulcstartó fityegőt tettem a csomagjába, aminek érdekessége, hogy ki lehet nyitni a szívecskét és fényképet lehet tenni a belsejébe, így mindig vele lehetnek, ha épp másképp nem, legalább fénykép formájában.
Ezenkívül a scrap Lunáról még arra vezetett, hogy szereti a letisztult egyszerű, de nőies dolgokat, ezért még a másik hobbim, a gyöngyözés is előkerült. Készítettem neki fehér üveggyöngyből egy fülbevalót.
...és hát kis csoki... na az elmaradhatatlan! :))
A csomagba tettem még egy kis meglepit a manóknak, mert hát milyen dolog az, hogy ANYA kap, Ők meg kimaradnak! :)
Luna! Nagyon sok szeretettel készítettem Neked az ajándékomat!


9 megjegyzés:

  1. Gyönyörű dolgokat készítettél!!!:)Ez az összecsukható szatyor annyira szuper ötlet!

    VálaszTörlés
  2. Sok szép és ötletes dolgot készítettél.

    VálaszTörlés
  3. Jaj, ez csúcs! Sok figyelmesség, kedvesség, szeretet és nem utolsó sorban gyönyörű ajándékok! :)

    VálaszTörlés
  4. Jajj, de szépeket készítettél. Bár nekem - bevallom őszintén - túl klassz a kis hímzett mackó egy bevásárló szatyorhoz, én tutira kézimunkaboltba járnék vele vásárolni:)))))

    VálaszTörlés
  5. Csúcs ez a mackó :o)! A színátmenetes cérnáról nem is beszélve! Én is már beszereztem párat, de egyelőre még csak nézegetem őket, mint valami drága kincset :o)

    VálaszTörlés
  6. Szia,

    megkérlek, hogy tedd fel az általad készített ajándék fotóját a SWAP logra is, köszi!

    Nina

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép ajándékokat készítettél. És megvallom, az fogott meg leginkább, amilyen aprólékos precizitással meg szeretted volna ismerni a párod. Innen úgy tűnik sikerült!

    VálaszTörlés
  8. Innen is úgy tünik sikerült. :)))
    A színátmenetes fonalat én is megcsodáltam ám, egyből feltünt.;)
    Itt is megszeretném köszönni a kedves ajándékokat! Nagy örömet okoztál vele mindannyiunknak. :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép ajándékok! A szatyrod teljesen levett a lábamról. Már régóta készülök magamnak varrni szatyrot, de nem igazán volt elképzelésem. Most már legalább az van! :o)
    Ilyen kicsi fém mérőkém nekem is van. Imádom, amikor pl. nadrág szárának felhajtásánál csak ez a kis minimérő kell a pontossághoz!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails