2009. január 19., hétfő

Mindenki elkezdheti: japán neszeszer


Gina vezetésével működő lőrinci foltvarró körhöz tavaly ősszel csatlakoztam, a második alkalommal Tünde mutatta ezt a neszeszert. Ő is egy táborban látta. Tünde engedelmével készítettem egy tutorialt az elkészítéséről. Remélem megnyeri tetszéseteket és érthető a leírásom. Kíváncsian várom visszajelzéseteket.

6 megjegyzés:

 1. Szerintem tökéletesen érthető. Köszi a leírást!

  VálaszTörlés
 2. Igen, igen, nagyon precíz, pontos leírás! Köszönjük! Hogy vagy? Múlik már?

  VálaszTörlés
 3. Köszönjük!!

  Te Erika, én elborzadva olvastam, milyen rosszul vagy... Eddig azt hittem, a herpesz az csak egy makacs kis seb, nem gondoltam, hogy ilyen tünetekkel jár... Vagy te egyébként is érzékenyebb vagy az ilyenekre? Remélem minél hamarabb rendbejössz!!

  VálaszTörlés
 4. Jobban van már a szád? Remek a leírás! Ha lesz időm, még jobban átmazsolázom és talán belevágok!:) Köszi!

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm az érdeklődést!
  Ma reggeli helyzet: Akkora a szám, hogy nem tudok csücsöríteni (ez így viccesnek tűnik, de így a reggeli kávé elfogyasztása némi problémát okozott.)már nem is kell különösebben lefelé néznem akkor is a látóterembe esik a szám ezen része... Tegnap este fájt a fogam, az állam, a nyakam és szám belülről, de ma reggelre mintha ezek a tünetek enyhültek volna, cserébe a hólyagocskák el kezdtek levedzeni. Fúj! Gusztustalan... és ma ki kell mennem emberek közé! :((
  Katóka, kérdezted, hogy csak én vagyok érzékenyebb-e. Nálam a herpesz méretével arányosak a melléktünetek mennyisége. Gyerekként és fiatal felnőttként szinte havonta volt herpeszem, hol kisebb, hol nagyobb. De mióta Dorkával terhes lettem, ez lecsökkent, 1-2 évente van csak, viszont akkor bombarobbanás szerű hatása van szervezetemben. A Húgom, szegény még a havi herpesznél tart...

  VálaszTörlés
 6. Szia Ercsi, remélem hamar megszabadulsz az Angelinás szádtól. Én is most vagyok egyen túl, de nálam századrésszel kisebbek a tünetek, mit mondjak a tieid nem semmiek.

  Szuper ez a tutoriál, most ráveszem magam, hogy az enyémet is befejezzem.

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails