2012. január 2., hétfő

"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!!"

Bizony! 2012-es év első munkanapja hétfő. Mintha nem lenne elég szegény hétfőnek, hogy ő az első munkanap minden áldott héten, de most még az évet is ő indítja munkába.
Szegény, szegény, csak azért, mert odaszületett, ahova...
Hát... kíváncsi vagyok erre az évre. Tiszta összeesküvés elméleteim vannak politikai vezetőinkkel kapcsolatban. De ez a blog nem erről szól, nem politikáról. A következményeiről annál inkább. Látok emberi kapcsolatokat tönkre menni, látok barátságokat tönkre menni, sőt, meg is élem... Mindenki a napi betevőért küzd, morcos, befelé forduló. Nem jól van ez így.
Tegnap a férjemmel terveket szőttünk erre az évre, ötleteltünk, morfondíroztunk. Jó volt, jó érzés egységet alkotni, jó érzés, hogy van egy párom, akivel támogatjuk, bátorítjuk egymást (kimondani is fura: idén lesz 25 éve!)
Nem adjuk meg magunkat!
Nap, mint nap mantrázom: mindig meg kell keresni, látni mindenben a jót, pozitívan kell szemlélni az életet.
Gyereket nevelünk, érzékeny korban lévő gyereket nevelünk, nem mutathatunk neki rossz példát! Nem igaz? :)
Szóval vannak terveink idénre, ha a felét sikerül valóra váltani már elégedettek lehetünk! :)
Olvastam egy blogot, Mano blogját. Írt egy összefoglalót a tavalyi évre és terveket az idei évre vonatkozóan. Ahogy olvastam, végig bólogattam, helyeseltem, átéreztem a leírtakat. Tisztára az az érzésem volt, hogy kutakodtak a gondolataim közt! :))
Minden tiszteletem azoké, akik így összetudják foglalni gondolataikat. Én sokkal csapongóbb vagyok, nem mindig látszik elsőre a gondolatsorom.
Mint, ahogy most is furának tűnhet, de zárom ezt a gondolatsort, legalábbis a többi gondolatomat nem vetem egyenlőre papírra (képernyőre)...
Nohát, harcra fel! Ne adjuk meg magunkat, van kiért és van miért tenni és ha a dolgok mélyére nézünk, ez a lényeg!!!!!!!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a bejegyzésed címe!!!!!:)
    Csakazértis!!!!!Így lehet túlélni a dolgokat!!!!

    Idén 25 éves házasok lesztek???Az nem lehet,hiszen olyan fiatal vagy!!!!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Mammka!
    :)
    Hát...engem is megdöbbent mindig, hogy hogy rohan az idő. Igaz, még nem 25 éves házasok leszünk, de 25 éve vagyunk együtt. Valahogy rögtön ráéreztük, hogy egymásnak vagyunk teremtve és már a 3. naptól gyakorlatilag együtt élünk.

    VálaszTörlés
  3. Drága Ejcsikém!
    Hajrá csak azért is!!!
    Szép a Ti életetek, jó a házasságotok,szép-egészséges a gyereketek, meg találtátok egymást és a helyeteket az ÉLET-ben. Hát csak így tovább!
    A csalódások pedig, ha jól értelmezed csak erősebbé tesznek.
    A szeretet a lényeg és az meg van, közel és távolabb is.
    Egyetértek: hajrá csak azért is!!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails