2012. január 4., szerda

A Sárkány Éve 2012 január 23-án kezdődik és 2013 február 9-én ér véget.


"A Sárkány éve tele lesz energiával és bátorsággal. A Sárkány Évében valósíthatjuk meg csak igazán nagy álmainkat.
A Sárkány Évében új projektek, kihívások érkeznek életünkbe, amelyeket merészen, néha excentrikusan hajtunk végre, természetesen mindent okosan megfontolva. Gyors döntéseket hozunk, néha teljesen bámulatba ejtőeket, amelyeknek nehéz lesz megjósolni a kimenetelét, de amelyeknek nagy lehet a sikerhozama. A Sárkány Éve bátorság, a légből kapott ötletek éve lesz.
A Sárkány Éve nagyszerű lesz személyes szempontból is. Kedvező évről beszélünk, ami a házasságokat és a gyerekáldást illeti, de benne van a pakliban az is, hogy sokat fogunk költeni éppen ezen események miatt.
Üzleti téren a Sárkány Éve nagy változásokat hoz, szemben a stagnáló Nyúl Évéhez képest. A Sárkány Éve kedvező lehet az üzleti élet felvirágoztatásához vagy új projektek, lehetőségek elindításához.
Új, hatalmas lehetőségek nyílnak meg előttünk, de ebben az évben nemcsak a siker hatalmas, hanem a kudarc is.
A Sárkány Évében nagy nyereségekre tehetünk szert, de a nagy nyereségek mellett nagy kockázatokat is vállalunk. Az üzleti élet sikerességéhez elengedhetetlen a kapcsolatok és szövetségek kialakítása, de a legfontosabb, hogy előrelátó vezetők legyünk.
Politikai szempontból a Sárkány Éve a hatalom megszerzésére fekteti a hangsúlyt. Gátlástalanul használják majd a manipulációt, megvesztegetést stb. és ezek miatt rengeteg erős visszavágásra kell számítani."    innen

Na, erre kíváncsi vagyok, de minden esetre nem hangzik rosszul!! Nem?
A lényeg, hogy tartsuk nyitva a szemünket és legyünk résen. A személyes vonatkozású előrejelzés nem tudom mennyire fog ránk vonatkozni, mivel mi gyermekáldásra már nem számítunk és a párommal roppant megértő  anyagi összhangban vagyunk... és ez Dorkámra is igaz!! Különlegesen megértő gyerekem van!!! :)
Minden esetre, -ha nem felejtem el,- 2013 januárjában visszagondolok erre a bejegyzésre és megnézem, mi és mennyire jött be...

3 megjegyzés:

  1. Ha visszanézed majd egy év múlva, csupa pozitív,szép emlék jusson az eszedbe-kívánom, hogy így legyen! :o)

    VálaszTörlés
  2. Igen, ezen a visszanézésen én is mosolyogtam:) És hogy ezt el ne felejtsük:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik, hogy a baljós jelek és a sok negatív kicsengésű éveleji blogbejegyzés után Nálad ilyen pozitív, energikus gondolatokat találtam! Biztosan meg lesz a hozadéka annak, hogy így viszonyulsz a jövőhöz! Ezt kívánom Neked!bsi (egy régi olvasód)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails