2010. szeptember 22., szerda

A laptop és a kutyamellény...

...hogy kerül ez összefüggésbe?
Dorkám nagyon szeretne a régi számítógépe helyett egy laptopot, régóta gyűjt rá ( legalább 1 éve), szülinapján is arra kérte a tanácstalan rokonokat, hogy a laptop alapjába adakozzanak...
...ezért amikor Dorkám szoba felújításába kezdtünk, rengeteg játékát kiszanáltuk és dobtuk kalapács alá. Igen, kalapács alá az internet egyik magyar árveréses (V betűs) portálján. Kb. 3 hete nyúzom az internetet ez ügyben és rohangászok postára. Megy a bolt, Dorkám meg napról-napra közelebb kerül nagy álmához.
(Úgy vagyunk vele, hogy "dolgozzon meg érte" a kis csaj, majd jobban megbecsüli és vigyázni fog rá, nem akarjuk, hogy csak úgy az ölébe pottyanjon, nem kis dologról van szó...)
Aztán körbe néztem még a lakásban, mi az, ami szintén mehet árverésre, többek közt volt olyan kutyaruhánk, amit Lulu úgy nőtt ki, hogy nem is nagyon volt rajta... seperc alatt megvették.
Ezen vérszemet kapva, gondoltam egy nagyot. (aki ismer, az tudja, hogy eladásra nem szeretek csinálni semmit, tán önbizalom hiánya, tán a bizonytalanság a munkám minőségében... ki tudja)
Először varrtam egy mellénykét Lulunak, prototípusként, aztán annyira elégedett voltam az eredménnyel, hogy úgy gondoltam megtesztelem van-e rá kereslet, varrtam még 3 db-ot különböző díszítéssel. Olyan fazont, amit még tavaly kipróbáltunk, szerettem, elégedett voltam vele, könnyű feladni, nem akadályozza a kicsit a mozgásában és nem utolsó szempont, hogy csinos is! :)


Ez volt a prototípus.

Aztán jöttek ezek:

Kíváncsi vagyok másnak is fog-e tetszeni..., ha nem, akkor kisnyúl, Lulunak lesz 4 mellénykéje :))

4 megjegyzés:

  1. Teljesen egyet értek veletek, sokkal jobban meg fogja becsülni így majd a laptopját, lesz neki értéke számára is !

    Nem is értettem sosem miért is nem varrsz eladásra???? Olyan szép dolgok kerülnek ki a kezeid közül, ne legyen semmi önbizalom hiányod!!!!!!
    Igaz nem vagyok kutyus tulajdonos, de nekem mindegyik nagyon tetszik, persze legjobban a masnis tetszik :)))))

    VálaszTörlés
  2. Ha ezt előbb tudom!! Éppen most varrtam kutyafelöltőt, és milyen tanácstalan voltam!! Biztosan tudtál volna tanácsot adni kutyaruha varrásban! Nagyon csini darabok lettek! Sok kiskedvenc örülhetne....!! :o))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó helyen van a masni:-))

    VálaszTörlés
  4. Áhá! Most már értem miért írtál olyan régen!! :-)
    Jó ötlet így megszerezni a laptotpot!!! Amióta az eszemet tudom, én is mindig "megdolgoztam" a különleges vágyaimért. Mindig úgy éreztem, hogy megérte.
    Lulu írtó édes!!! Na meg a ruhái! Szuperek!!!
    És most elképzelem, a mi tündérlelkű németjuhászunkat egy ilyen ruciban ;-DDDD
    Eladni, árulni dillemát én is ismerem. Folyamatosan küzdök vele...

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails