2009. augusztus 27., csütörtök

Képes beszámolónkat olvashatja...

Anyukáméknak van egy öreg skótjuhásza, Szepike alias Vitéz kutya.
Az utóbbi egy év sokat kivett ebből a kedves, öreg jószágból. Arra gondoltak Anyukámék, hogy jót tenne neki egy fiatal kolléga, ezért örökbe fogadtak egy 1 év körüli hasonlóan kedves skótjuhász féle kutyus.
Ő Benjamin, de a családunk csak Benji-babának hívja, igaz, van vagy 50 kg és ha felemeli a fejét majd' a derekamig ér :)

Szepike kéjjeleg :)
Nem ilyen sátán kutyája ám a szeme, csak hát az a nyavalyás vaku...

Szepi (baloldalt) és Benji-baba( jobbra)
Hát nem édesek együtt? És ha még látnátok, hogy viszi "táncba" Benjike Szepit. Csak a nézésétől is jó kedve támad az embernek!!!! Képzeljétek ezt a hatalmas kutyát egy panelben tartották Pesten, roppant kevés sétával kellett beérje. Na, amikor lehozták Anyukámék Pélre, kiszállt a kocsiból, meglátta hova került. Elkezdett pattogni ez a nagy test, mint egy zerge. Szabályosan örömködött!! Folyamatosan Anyukámék nyomában volt. Hátul ültek a kertben a lugasban, amikor kint az utca felől zaj hallatszott, Szepi indult őrjáratba, ment vele Benji is. Hát, mikor meglátta a zaj okozóját, egy lovat, hátraarc és rohant vissza azokhoz a barátságos emberekhez, akik a lugasban várták és simogatták egyfolytában... :)))) Ilyen bazi nagy "kutyát" még nem látott ez a szegény városi fiú!!! :))) Azóta eltelt 2 hét, Benjike megismerte a lovat, a környékbeli állatokat, a környék zajait, és bőszen ugatja most már, ha valaki közelít a "birtokhoz! :))


Augusztus 14-től lent voltunk 10 napot ismét Pélen...és valami csoda folytán nem romlott el az idő (én sem értem!!!). Bőven volt alkalmunk strandolni.
Ott készült ez a két kép:

Dorkám itt épp kézen áll a vízben

Ez a ficek meg csak úgy röpködött a fejünk felett...

Egyik alkalommal este mentünk be fürdeni és ahogy jöttünk haza, ez a kép tárult elénk az egyik bekötő útnál bekanyarodva...

Dorkámat kilazította a Balaton vize, pontosabban a fésülködéskor lazult ki mindig. Aúú-zott, sírt, szitkozódott, aztán meghozta a döntést: "Anya, ha haza megyünk, elmegyünk és levágatjuk a hajamat!"
Nekem mondjuk a torkom is kiszáradt a gondolattól, olyan szép haja van, de hát az Ő feje, legyen, ahogy akarja...
...és tádááám, ilyen lett:


9 megjegyzés:

  1. Nagylányos lett Dorka az új frizurával.

    Benji baba nagyon szép kutyus, jó hatással lesz az öregre.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édik a kutyusok :)

    Dorkának jól áll az új frizura!!!

    VálaszTörlés
  3. Remek fotók!

    Dorkának pedig nagyon jól áll ez a haj! :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó kis frizura, nagylányos. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó képeket hoztál nekünk!
    Dorka új frizije pedig, csúcsszuper! Csinike vele! :o)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon "nőcis" lett az új frizura! Szuper jól áll neki és sokkal könnyebb lesz kezelnie is. Nálunk ez örök harc... én rövidet szeretnék Anitának, ő hosszút... de fésülködni azt nem szeret!! :o))
    Gyönyörű helyen pihenhettél, el is hiszem, hogy nagyon jól éreztétek magatokat!

    VálaszTörlés
  7. Ohh! Nem mondta a fodrász, hogy ilyen nyakszirtet bűn copf-fal takarni? Nagyon szép, egészséges a haja! A lábai is veszéllyel mutatnak előre... veszéllyel a pasikra. Hódítani fog a csajszi, az tutti!

    VálaszTörlés
  8. Igazi NŐ!

    Nagyon helyes kutyusok, fáj a szívem én is szeretnék, de a panelbe nem :(

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails