2009. szeptember 6., vasárnap

Felháborító!!!


Dorka ma játszott a neten.
Sose hagyjuk teljesen felügyelet nélkül, oda-oda pislantunk a gépre. Amit ma láttunk megdöbbentett.
Dorka beírta google-ba "lovaglós játékok" kifejezést, erre a kereső beadott egy csomó találatot. A másodikra rákattintott, nem akarom reklámozni az adott weblapot, legyen annyi elég, hogy tele van Barbie-s játékokkal, logikaiakkal, memória, macis, és egyéb kis gyerekeknek való játékokkal... és még szex játékokkal (+18), Manga szex játékkal. Konkrétan lerajzolva a lovagló pózt a maga emberi valójában! A gyerek csak ült és próbálta értelmezni a látványt, mert, hogy mozgott is ám!!!!!
Hol lehet feljelenteni egy olyan oldalt, ahol bekevernek nem odaillő tartalmat?
Hogy tudom letiltani a gépeinken az ilyen oldalakat?

10 megjegyzés:

  1. Ez tényleg nagyon durva!!! Mi is többször keresünk így lovas játékokat,(persze, azért más a helyzet, mert még én keresem), de erre, szerencsénkre még nem kattintottunk rá! A döbbenet még mindig az arcomon...

    VálaszTörlés
  2. Nagyon nehéz ügy ez!!!! Annakidején,amikor a fiúk naygkamaszok voltak és még itthon ültek a gép előtt,állandóan felmásztak az oldalra-csak úgy- a porno oldalak.Annyira elegem lett,hogy eléggé kiborulva a három férfinek megparancsoltam,hogy valamit csináljanak,mert szétverem a gépet baltával.
    Sikerült eltüntetni őket..Feltettek valami szűrőt,de ez már legalább 10 éve volt.Most nem tudom mi a védekezés módja.Nem sok azt hiszem...:(
    A napokban is foltvarráshoz kerestem valamit és néha hihetetlen,hogy ugyanazzal a kifejezéssel sextartalmú is előjön.:(

    VálaszTörlés
  3. Áát........ csak nyeltem nagyokat,
    pedig annyira már ismerhetsz nem vagyok prűd.
    De épp tegnap a vaterát nézegetve
    gyanútlanul akadtam mindenféle
    dolgokra ami szerintem nem oda való.
    Nem tudom mit tudnál tenni talán
    egy szakember tudja a választ.
    Azért még ezek a témák nem Dorkának
    valók.

    VálaszTörlés
  4. Hát ez felháborító szerintem is! Bár felnőtt vagyok, mégsem érdekelnek az ilyen dolgok, de ha a keresőbe beírok ártatlannak tűnő szavakat (varrásról, bármiről), néha elképesztő, milyen ízléstelen dolgokat dob ki! Az pedig rémes, hogy a gyerekoldalakon is ott van! Utána kell járni és szerintem megbüntetik a honlap üzemeltetőjét (vagy hogy hívják az ilyet)! Ábellel szoktam nézegetni az Egyszer volt, hol nem volt... meseoldalt. Ki tudja, mik ugranak majd onnan is elő!

    VálaszTörlés
  5. A minap a postásunk véletlenül bedobott egy általunk nem megrendelt napilapot. Már nem tudom, hogy melyik volt. A lényeg, hogy a férjem kinyitotta és egy kis idő múlva lecsapta... azt mondta, hogy iszonyat. Ez az újság csak botrányokat közöl, semmi örömteli nincs benne, vagy olyasmi, ami értéket képvisel, csak balhé, botrány, ocsmányság.

    Barbi! Nyugi, az egyszervolt.hu-n mi még 3év alatt nem találtunk semmit, ami nem gyereknek való:-)

    Én nyelvet tanítok és az is durva, hogy egy középiskolás, vagy egyetemista, ha szóbakerül a lovaglás, akkor lóra véletlenül sem gondol... noha a faluban, ahol élünk, 2 lovarda is van. No komment.

    VálaszTörlés
  6. Jaj, drágám! Ha tudnék, már rég beírtam volna! Sajnos egyszer (szerencsére csak egyszer) a fiúk is megnyitottak valami hasonlót. Hallottak valamilyen oldalról, de egy szót kihagytak és éppen arra jövök be, amikor egy félmeztelen rendőrt vertek a videón. Nálam már ez is elég volt. Van valamilyen szűrő, de hogy hogyan kell bekapcsolni, nem tudom. Bár félek, hogy csak kifejezetten "illetlen" szavakra szűr, de pl. a rendőrverésre vagy a lovaglásra nem hiszem. Tehát ez sem biztosíték:((((

    VálaszTörlés
  7. Itt vagyok.Olvastam már tegnap is, csak nem tudtam semmi okosat írni.
    Nálunk pl. egy kezemen meg tudom számolni, hány alkalommal játszottak a neten vagy úgy általában a gépen. Sikerült úgy szocializálni őket,hogy ez nem erre való. Leveleznek, iwiweznek, Ambrus BKV és Máv tárgykörben mozog még, ill. sulihoz keresgélnek, többnyire ha itthon vagyok én is. Nem kizárt, h. belebotlottak ilyesmibe, de én nem tudok róla. Nem izgatom magam nagyon emiatt, egyrészt keveset ülnek ide, másrészt nem tudom megvédeni őket a világtól, amit tehetek h. próbálok példát mutatni. Szerintem elég stabil értékrendjük van már most is, nem féltem nagyon őket.
    Ja, és kell egy jó felvilágosító könyv :-)

    VálaszTörlés
  8. Most örülök, hogy amikor az enyim még kicsi volt, akkor még luxus volt, hogy a családoknál internet legyen - vagy nem ilyen arányban fordult elő.

    VálaszTörlés
  9. http://safebrowsingprogram.com/

    VálaszTörlés
  10. Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!
    Névtelen! De kár, hogy nem tudom ki vagy! Köszönöm a tippet! Már léptem is! Majd írom a fejleményeket!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails