2009. április 19., vasárnap

Tanfolyam-Shadow trapunto

Piroska táskája

Az utolsó tanfolyamunk most már kb. 1 hónapja volt, akkor a shadow-trapunto volt a téma.Természetesen nem lettünk kész vele az órán, így maradt házi feladatnak.
Azóta annyi mindent kellett csinálnom és valahogy nem akaródzott hozzá nyúlni.
Ennek több oka is volt, azt hiszem. Egyrészt úgy éreztem, ha befejezem, akkor tényleg vége lesz a tanfolyamnak, amit nagyon sajnáltam.
Aztán azért, mert nem akartam elkapkodni, valahogy ez a minta és technika tiszteletet ébreszt bennem maga iránt. (Normális ez?) Szerettem volna megadni a módját.
Nem tudom mit jelent ez a minta, lehet, hogy semmit, de valahogy nagyon vonzott. Sok minta közül választhattunk, de ez a minta mindig visszavonzott. Nem tudom, talán a szív forma miatt vagy hogy nincs benne egy egyenes vonalka sem (Na, ezt a körbe varrásánál azért annyira nem élveztem!)
Maga a táska nagyon egyszerű és nem túl nagy méretű, konkrétan épp, hogy elfér benne a pénztárcám, a szemüvegtokom, a mobilom és a nem éppen kis méretű kulcs-csomóm és slussz, ennyi. De tetszik mégis és Dorkámnak is. Meg is egyeztünk vele, hogy közösen fogjuk használni.

4 megjegyzés:

 1. Jaj, de szép! Olyan finoman elegáns az egész!

  VálaszTörlés
 2. Hát ez a technika is nagyon izgatja a fantáziámat, remélem én is meg fogok vele ismerkedni, de addig is gyönyörködöm a tiedben! Nagyon szép!...hátméghogykék!! ;D

  VálaszTörlés
 3. Léda! Köszi, Te hogy állsz a tieddel?

  VálaszTörlés
 4. Körmi! Pénteken majd elviszem és el is mesélem Neked a mikéntjét, alapfokon nem nagy kunszt...

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails