2009. április 15., szerda

Kisgyerekesek, figyelem!

Az egész a "shadow-trapuntoval" kezdődött.
Venni kellett hozzá organzát, elmentem hát az Ikeába, ott nem bírtam dönteni egy türkíz és egy narancs színű organza függöny közt és mivel az ára igen jó volt, hát megreszkíroztam mindkettőt, aztán itthon arra gondoltam, hogy, ha feltesszük Dorkám szobájába a narancs színűt, két legyet ütök egy csapásra. Dorcsi szobája észak-keleti fekvésű, így be tudnék csempészni egy kis "napsütést" és még mindig marad elegendő a trapuntohoz is.
Aztán nézegettük a férjemmel a gyerekszobát és megállapítottuk, hogy ráférne egy kis újítás.
"Kis"lányunknak feltettük a kérdést, hogy elvitessük a szőnyegét tisztítóba vagy másikat vegyünk?
Meg akartuk adni neki a döntés jogát, lévén az Ő szobájáról volt szó... (titkon azért azt reméltük, hogy a csere mellett dönt)
Elkezdett pislogni és azt mondta, hogy Ő már rég másikat szeretett volna, de nem akart minket megbántani... Édes, nem?
Praktikusságot szem előtt tartva könnyen tisztíthatót választottunk, lehet, furán hangzik, de sima kis méretű (57 cm átmérő) fürdőszoba szőnyegek ( mert nem csúszik ) mellett döntöttünk, így lett egy sárga, egy kiwi zöld és egy narancs színű kis szőnyege a lánykámnak.
...és itt jön a kérdés, mit csináljunk a régivel. A régi szőnyeggel és régi függönnyel.
Kérdezgettem több felé kinek kell, de nem lett rá jelentkező.

Ezért felteszem itt is a kérdést:


Szerető kis gazdit keres egy Mici mackós gyerekszőnyeg (kb: 150x200) méretű, egy alapos tisztítás ráfér különös tekintettel, ahol az íróasztal volt (a foltok a grafit ceruzák hegyezéséből adódnak, szerintem kijön)

Ezenkívül egy függöny is szeretne a szőnyeggel együtt beköltözni új otthonába.
Sajnos nincs képem róla, de: 2 db 180 cm magas és 2-2 méter széles, fehér organza alapon alul Mici mackó és társai burdür-minta és ólom zsinór, magán a függönyön egyébként elszórtan megtalálhatók a bordür-minta szereplői (Egy 150x150-es ablakon volt).

Szóval, aki tudna nekik egy szerető kis gazdit, aki örülne nekik és szeretné őket, ahogy az én kislányom is szerette évekig ezt a szőnyeget és függönyt, kérem, szóljon!

3 megjegyzés:

 1. Nálunk még nem aktuális, nem is ezért írok, hanem azért, mert teljesen meghatódtam Dorka viselkedésén. Nagy kincs ez a Lány, komolyan! Nem jellemző ez a tapintatosság manapság egy tízévesre! :)

  VálaszTörlés
 2. Jaj Drága Ercsi én is úgy meghatódtam. Reméljük szerető családba kerülnek a dolgok.

  VálaszTörlés
 3. Kedves Adél!
  Köszönöm szépen, hogy tapintatosnak gondolsz, jól esik! Szia: Dorcsi :)
  Kedves Mmama!
  Köszönöm, amit írtál, nagyon jól esett! Szeretettel: Dorcsi

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails