2008. szeptember 2., kedd

Bloglista


Sokat szemeztem már a blog rendezés egyik új funkciójával: "saját bloglista".
Először nem értettem, nagy kaland, van már nekem olyanom, mitől új ez? Aztán bolyongva mások blogjában láttam egy listát, ahol fel volt tüntetve az adott blog utolsó bejegyzése és az, hogy hány órával, nappal esetleg héttel ezelőtt rakta fel a blog tulajdonosa. Megint jött a naivságom (hülyeségem?), nem lehet valaki ilyen lelkes, hogy felírja ezeket állandóan... :) Süti vagyok, mi?
De csak nem hagyott nyugodni, nem beszélve arról, hogy már kezdtem belegárgyulni az állandó blog nézésbe, nehogy lemaradjak egy új bejegyzésről... (Ha én elkezdek valamit azt szeretem teljes odafigyeléssel, rendesen csinálni ! :) )Tekintettel igen nagyra duzzadt blog listámra ez néha órákat vett igénybe...
Tegnap este betelt a pohár. gondoltam csak próbaként felveszek kettő blogot ide a már meglévő listámból. És, láss csodát! Nekem is megtette "valaki", hogy beírta az utolsó bejegyzés címét, dátumát... Éljen a technika!!!
Laza 2 óra elég volt, hogy bepakoljam az összes blogomat (kivéve Mirza blogját, mert azt semmiképp nem akarta a rendszer benyelni, állandóan a mindmegette. hu-ra vitt csak fel, de nem a morzsálóba!) Beállítottam, hogy frissítés szerint rakja mindig sorba, mentés! Szuper! Szóval, már nekem is van egy ilyen hasznos szolgáltatás a blogomban, így nem maradok le semmi újról!
Örülök neki, de azért meghagyom az ABC szerinti listámat is, ha konkrétan keresek valakit könnyebb úgy rátalálni, nem?

5 megjegyzés:

  1. És ami a legszuperebb,hogy amíg nincs nekem is ilyen listám, addig innen szemezgetek:)))), mert hasonló a listanevünk:)

    VálaszTörlés
  2. Egyet fizet, kettő kap esete? :)

    VálaszTörlés
  3. bruercsi jófej, én lusta:))))

    VálaszTörlés
  4. Én is beállitottam a legutolsó hsz. szerint. Volt ami nem akart odamenni (dióhéj) azt más kedvenc honlappal egy külön listán tárolom. Most, hogy a gépemet lepucolták, ezek itt megmaradtak! Tehát ez jó tárolóhely is!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails