2012. március 18., vasárnap

Sunshine táska

Messzi útra indult egy táskám.
Egy kedves fiatal hölgy szerette volna ezzel meglepni Írországba költözött barátnőjét, Zsuzsit, aki a napokban adott életet első gyermekének, a kis Napsugárnak. 
Egyeztetés során Zsuzsiról kialakult kép jó érzéssel töltött el. Jó hallani, ha valaki ennyire összhangban van a gondolataival, ízlésével. Zsuzsinak a kedvenc színei a sárga-narancssárga (ez már eleve közel áll hozzám! :)  ) és minden, ami a napsütésre emlékezteti. Első kislányának is a Napsugár nevet adta, (ami tök jó, gondolj bele, a szülők amúgy is milyen sokszor becézik az éppen nagyon kedves, rendes gyereküket: Napsugaram-nak, másrészt Írországban az angol megfelelője, a Sunshine, jól hangzik.) 
Szóval a szín és a táska fedlapja már adta magát, narancs alapon sárga stilizált napocska, belül sárga bélés egy kis visszaköszönő naranccsal. Plusz kérés volt, hogy belül sok különböző méretű zseb legy és egy cumisüveg tartó rész. Az én személyes ráadás ajándékom egy színben harmonizáló horgolt rózsa, amit tehet a kulcscsomójára vagy akár táska díszként is használhat.

4 megjegyzés:

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails