2012. február 23., csütörtök

Személyre szabott ajándékokat...

...készítettem.
Hugicám szeretett volna köszönetet mondani 2 kolléganőjének a segítségükért.
Az egyikőjüknek egy kutyás neszit képzelt el, a másikjuknak pedig egy zsepidobozra való huzatot. (Mi ennek a tisztességes neve?)
Öröm volt varrni, mert nagyon bele tudtam érezni magam, közel állt hozzám! :) Visszajelzések szerint sikerük volt.
Fura, de úgy izgulok a varrományaimért, mintha csak a gyerekeim lennének. Remélem, hogy jól fogják viselni magukat, hogy sikeresek lesznek, hogy szerethetőek lesznek. Nekem többek, mint sima tárgyak. Ti hogy vagytok ezzel?
Na, de a képek:
A kutyás neszi, csilivilik helyett  a cipzár kapott egy kis díszt:
A zsepidobozos izé kapott egy kis fotótartó keretet, sizzix virág dísszel, a többi 3 oldal pedig egy kis nőcis rátétet. A fő színek a zöld és a rózsaszín volt, ennek megfelelően egy kis visszafogott színű csiliviliket is kapott minden oldal.
 

8 megjegyzés:

  1. Régen jártam nálad, úgy igazán! Mindig be-bekukkantottam, de már rohantam is tovább. Szokásos Bruercsis gyönyörűségeket alkottál! Most egy kicsit elmélyültem és gondosan elolvastam és megnéztem mindent! :-) Szépek! Mint mindig! :-) Remélem jól vagytok! Puszi

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép dolgokat készítettél az a kutyusos neszi nagyon tetszik!! Ügyes vagy!!Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. :-))
    -csak úgy hívják , hogy zsepidobozra való huzat :-)))

    VálaszTörlés
  4. Szépek! A színeket is meghatározta a tesód, vagy az a te választásod? Nekem ez okoz sok gondot, hogy kitaláljam a színt a megadott tárgyhoz. Gondolom majd egy kicsit bátrabb leszek, ha rutinosabban varrok /remélem :o)/ Ennyi szép, szívből készített munkával, szerintem már nem kéne izgulnod!!!

    VálaszTörlés
  5. Your quilts/crafts are so fantastic! It's so nice to find other quilters all around the world!
    www.quiltworld2.blogspot.com
    Yours, Ulla (from Finland)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, lányok!
    Editkém!
    A húgom inkább a hangulatot határozta meg és a motívumot(kutya). A kutyás blokkom adott volt, ahhoz igazítottam a többit. A zsepitartónál egy picit könnyebb dolgom volt, mert ismerem személyesen a leendő tulajdonost és ismerem nagyjából, hogy milyen az ízlése. Neki az tetszik, aminél az embernek van egy "Jééé, de cuki!!!" érzése, ahogy jobban megnézi az adott tárgyat.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails