2011. november 22., kedd

Tükröm, tükröm! Mondd meg nékem...


Drága olvasóim!
Olyan aranyosak vagytok, hogy aggódtok...
Bocsánat a késésért, de több akadályba is ütközött a sorsolás. Először személyes problémáim akadtak, aztán meg a technika ördöge szólt közbe a fényképezőgép lemerülése okán.
Úgy döntöttem, hogy a random org.-ra bízom a sorsolást és remélem elhiszitek a sors döntését.
A játékra nem sokan jelentkeztetek, viszont annál értékesebb véleményeket írtatok. Köszönöm mindenkinek!!
Szeretném itt is megosztani veletek:

Mmamától:
Drága Erika !
Játszom Veled , de nem az ajándékért , hanem magáért a játékért.
Lehet megkérdezni hogy hogy miért akar játszani egy vén csont ?
Mert vagyunk egy páran akikben benn szorult a gyermeki énje.
Nem szégyenlem én ezt, inkább játszom.Könnyeden és őszintén.
Azt egy pszihomókustól kéne megkérdezned hogy miért lehet egy ember munkájában felfedezni az embert magát.
Én nem vagyok az , de ösztönből szét tudom válogatni amit egy-egy embertől kaptam az évek során.
A Te esetedben , én érzem a meleg színeket, az aprólékos kidolgozást.
A személyes odafigyelést arra akinek csinálod.Igyekszel körbejárni, megismerni az embert, egy kicsit az Ő szemével nézni , és a fejével gondolkodni, mit szeretne , minek örülne?
Nem véletlen hogy nincs raktárkészleted amiből adsz.
Ezért Te magad vagy benne minden darabban, úgy hogy az a másiké tud lenni.
Én szerencsés vagyok, sok hétköznapi használati tárgyam van Tőled.
Szeretem ezeket a tárgyakat.
Köszönöm hogy az enyémek!
A három év alatt egyre tökéletesebb munkáid születnek.
Gratulálok a fejlődéshez, elmondhatod hogy elértél valamit.
Ám kérni is szeretnék egy dolgot !
Ha úgy hozza a sors hogy ez lenne a fő tevékenységed , akkor is maradjon meg a személyre szabottság, az odafigyelés a leendő tulajdonosra.
Ne vesszél el a"minél többet " labirintusába.
Ha három év három hét és három nap múlva ismét előveszed a tükrödet egy ugyan olyan tiszta csillogó szempár nézzen vissza Rád mint amilyen most néz viszont.
Ezt kívánom én szeretettel.
Bocsánat a "regényért" "Boldogság vár"-tól:
Nagyon megörültem, hogy az olvasómmá váltál, így találtam én is most rád... sőt, meglepetésemre egy játékba csöppentem!
Elkezdtem olvasgatni a blogodat, hogy vajon milyen is lehet, miről szól Bruercsi blogoldája, és azt kell, hogy mondjam, nagyon jó érzéssel olvastam a bejegyzéseidet :) Annyira, hogy szinte a fél délutánt ezzel töltöttem, és azt hiszem el fogok jutni az első bejegyzésig is :)
Hogy összefoglaljam azt, amit eddig láttam nem egyszerű dolog de mégis megpróbálkozom vele...
A kreálmányaidat tekintve igazi kis nőies dolgokat készítesz, amit bárkinek ajánlanék, mert biztosan örömet okozol vele, már csak azért is, mert láthatóan csupa őszinteséggel, szeretettel és jókedvvel készíted őket :) A másik dolog pedig, amit meg kell említenem, az a szuper anya-gyerek kapcsolat, ami egyenesen sugárzik a bejegyzéseidből, képeitekből, megnyilvánulásaitokból :)
Ugyan én még nem vagyok anya, de nagyon remélem, hogy egyszer nekem is ilyen jó kapcsolatom lesz a csemetémmel, büszke leszek rá, és ő is viszont énrám. Megtaníthatok neki mindent, amit az évek alatt magamba szippantottam autodidakta módon... hm... már elképzelni is nagyon jó érzés :)
A blogod nagyon magával ragadó, mert átadsz vele egy nagyon jó kisugárzást :) Jövök máskor is :)
Téged is várlak nálam sok szeretettel :)Abilétől:
Drága Erika! Ami a munkáidra nagyon jellemző szerintem a pontosság, a letisztult, egyszerű formák, a gyönyörű, színes díszítések!
Remélem, hogy még nagyon-nagyon sokáig olvashatom a blogomat és külön nagy öröm számomra, hogy személyesen is ismerhetlek! 


Bozsomatitól:
kedves Bruercsi!
Én olyan szívesen megvitatnám Veled, hogy mitől bruercsis, a bruercsi! :-)
Csak össze kell egy kicsit szednem magam. Szóval kérek még egy kis türelmet és írom a varázstükröt! 


Kedves Bruercsi!
Én Téged egy nagyon kedves, optimista embernek ismertelek meg. Ez látszik a munkáidon is! Olyan vidámak, kicsit bohók néha, csilli-villik és nagyon nőcisek! Használsz ugyan feketét például, de ahogy hozzárakod a pinket, narancsot, már egyből nem olyan komor. Színeket is bátran variálod. Olykor visszafogottan romantikusan, máskor pedig extravagánsan. A végeredmény mindig nagyon tetszik. :-)
A munkáidon mindig megtalálható egy kis csillogás. Egy strassz, egy kis virág, egy kis gyöngy, egy kis szalag, egy kis cukiság.
Remélem mindent leírtam :-)Julcsitól:
A humorodat és a hasonlataidat bírom nagyon. Már a kezdetektől:)))

Ingától:
Gratulálok a 3-asokhoz :)Szeretem az anyaghasználatodat/kombinációidat, nagyon szép és csinos darabok kerülnek ki a kezed alól.


...és egy Névtelen olvasómtól:
Tét nélkül, én is szeretnék csatlakozni a játékhoz. Miért is Bruercsis egy Bruercsis tárgy? Először talán azzal kezdeném, hogy az ördög a részletekben rejlik. Minden tárgy más más tartalommal bír.Pontosan olyan, mint a Szépség és a Szörnyetegben az elvarázsolt tárgyak. Időnként huncutok, időnként komolyak,mint az inas, időnként pedig szívet melengetők. Bennük van az a gondolat, ami kialakult miközben az új gazdájának készült az új kincs. Bennük van az aggódás: Tetszeni fog a gazdájának? Szeretni fogja?
Mindig vannak kis elrejtett meglepetések, aminek ismeretét sok esetben csak a készítő, a gazdi és a tárgy háromszöge birtokolja. Leginkább attól lesz valami Bruercsis, hogy a finom részletek megjelennek és együtt táncolni kezdenek, hogy pörögve-forogva élményt és boldogságot hozzanak. Jellemző a precizitás és az odafigyelés. Jellemző a szolid csillogás, a szerethető finomságok. Kinek a fa, kinek a gyöngy és kinek a kis díszek. Az elrendezés mindig személyre szabott így pontos lenyomata a gazdájának. Szóval a Bruercsis tárgy és gazdi, olyanok,mint a kutya és a gazdi: hűséges barátok. Nekem is van bruercsis kincsem, amikor velem van simogatom, szeretgetem és biztatom tartson ki sokáig, hogy jó barátok lehessünk. Köszönöm az Alkotónak!

Mindegyik hozzászólás nagyon értékes visszajelzés számomra, nagyon köszönöm fáradozásotokat!!...és most jöjjön a sorsolás:
 6 (+1 névtelen) jelentkező volt, ezért 1-6-ig állítottam be a randomot ...és az eredmény:
3
azaz: ABILE
a szerencsés nyertes!!!!
Abile, drágám! Írd meg kérlek a címedet, mert a másik gépemen volt meg a címed, de az szegényke kimurdált már 3 hónapja...

5 megjegyzés:

 1. Gratulálok Abile :)
  Bruercsi! Azt hiszem tényleg mélyreható jellemzéseket kaptál, tartsd meg őket és olvasgasd, ha alább hagyna a lelkesedés... biztosan erőt adnak majd a folytatáshoz ;)

  VálaszTörlés
 2. Ma reggel jöttem, hogy megnézzem jól vagy e! De most látom, hogy már én is nagyon-nagyon jól vagyok!!! :o)) El sem hiszem, hogy én vagyok a szerencsés! Millió puszi és ölelés!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon örülök !
  Gratulálok a nyertesnek !

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails