2011. március 27., vasárnap

Táska és egyebek

Kedvenc sógornőmnek a héten volt a szülinapja.
Kérésére varrtam neki egy újabb táskát, de most már a tavaszra, nyárra gondolva. Kérte, hogy kék farmerből készüljön a táska és a fazont is megmondta, a többit rám bízta. Pontosabban, már félúton voltam a táska varrásában, amikor jött a telefon, hogy kafa lenne, ha némi romantikát is csempésznék a táska lelkébe.
Így került elő a csipke és a sok gyöngy és strassz. Hordjad egészséggel sokáig, Ágikám!A foltos csoportunk nagy erőkkel készülődik a május 21.-i közös varrás rendezvényünkre. A fő motívum  tombola tárgyainknál a "varrás és kellékei" lesz. Ennek a témának hódolva gondoltunk olyan asztali tartóra, amiben a varrásos kellékeket lehet tartani. Még tavaly az egyik "Colette-s alkotónapon" tanultam Colette-től egy egyszerű, de nagyszerű tartót, azt mutattam meg a lányoknak most pénteken, így, ebből a fazonból is jó néhánnyal találkozhatsz majd a tombola ajándékok közt.
Ilyen lett az enyém, ha tetszik, gyere el és nyerd meg! :)


 Olyan masszívra varrtam, hogy simán elbírja (nem borul fel) a nagy ollómat, a körvágómat, pedig nincs is lesúlyozva :)
...és van még egy jó hírem! A néhány bejegyzéssel korábban említett könyvekből is jó néhány példány megnyerhető lesz a tombolán!!! ...és még nem is mondtam el minden szuperséget, gyere erre sűrűn és majd óvatosan adagolom, nehogy megártson a sok jó hír.

5 megjegyzés:

 1. Na én mindenképpen szeretnék ott lenni! Már alig várom!!! :-)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű szép a táska, a tartóról nem is beszélve !!! :)

  VálaszTörlés
 3. Nem semmi, nagyon profi munka...kicsit irigylem a megajándékozandó hölgyet :-)))
  Nem csuklott pénteken a párod? Emlegettem nagyon.....persze pozitívan, amikor a Garay téri lakásomban elromlott a cirkó...... és a bérlő hívott valakit, aki kb 20 perces munkával 17 ezer Ft-t keresett.

  VálaszTörlés
 4. Szépségeket készítettél... Dejó lenne eljutni hozzátok a varrónapra... :o(

  VálaszTörlés
 5. De kár, hogy nem tudtam elmenni, de remélem az áprilisin már ott leszek!

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails