2010. február 27., szombat

Hermin-mama

Új családtag, Hermina, érkezett hozzánk Magdika jóvoltjából.
Még nyáron ígérte nekem Magdika, ha ki akar bújni a szívéből egy nekünk való kis lény, akkor azt nekünk adja, sőt, ránk gondolva, nekünk készíti majd el.
Így született meg szépen lassan porcikájáról-porcikájára ez a jóságos maminka, Hermina.
Hosszú élete során megtanult mindenféle bűbájt, varázslatot, melyet ezentúl -titokban megsúgta nekem- a mi kis családunk szolgálatába állít. Itt őrködik felettünk (szó szerint!) éjjel és nappal, jóságos, bölcs tekintetével simítja ráncaink. Komolyan mondom én ennél a jóságos arcnál szebbet boszinál még nem láttam. Ránézek és mosolyognom kell, reggel megkérdezem, hogy telt az éjszakája és Ő kedvesen rám néz, tekintetében látom a békét. És ha ott béke van, akkor bennem is az lesz, történjen bármi csúfság a világban.
Remélem nem lesz sok dolga Hermin mamának, nem ér bennünket semmi olyan baj, amihez az Ő különleges segítsége kellene.
De most hadd meséljek magáról Hermin mamáról.
Ő, kérem, 1 méter körüli, kora ellenére igen csinos alkatú hölgy. Van ám neki mindenféle csinos ruházata. (Több képet Magdika képtárában lehet találni róla, itt.)
Magdikára oly jellemző módon aprólékosan lett kidolgozva minden részlet Herminen. Van neki harisnyája, harisnya tartóval, van neki alsó szoknyája csipkével, van neki szoknyája, nem is akármilyen, olyan , hogy bátran a seprűjére pattanhasson anélkül, hogy zavarba kellene jönnie a felcsúszott szoknya miatt. Szépséges, ropogósra keményített köténykéje tökéletesen passzol a szoknyája színeihez. Vállkendője finom illatos és díszként rávarrva életének szép emlékeit őrzi: egy kristály, egy gomb, egy tengeri csillag, egy vasmacska és még sorolhatnám...
Haja szép vörös, ami már önmagában is különleges, ráadásul olyan, mintha csak most jött volna a fodrásztól, tökéletesen rendezett loknik hívják fel a figyelmet a fülbevalóira. Vagányságára jellemző, hogy füleiben különböző fülbevaló van, sőt az egyikben kettő is csillog. Fején helyre kis kalap díszeleg, melyen mindenféle kis fidrek-fodrok vannak közepükben egy kakas forma gombbal. Számomra mégis a legszebb testrésze a feje. Kis pufók arcocskája, gyönyörű zöld szemei, szép ívű szemöldöke még az állán lévő kis bibircsók is a kedvencem. Hermin teljes lelki békével viseli a kor előrehaladtát, a szeme romlását is csinosan leplezi, orrán csinos kis okulárét visel, melyet a biztonság kedvéért szép kis lánccal rögzít a kötényéhez. De lánc van a nyakában is, 3 soros. ...és még sorolhatnám az apró részleteit Herminünknek, de akit érdekel látogassa meg és ismerkedjen meg vele személyesen is. :)
Magdika ezúton is szeretném megköszönni Herminkét, nem tudom szavakba önteni mennyire tetszik, pont olyan, amilyet csak megálmodni tudtam volna!!!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Köszönetnek helye nincs.
    Bartel ügylet történt .

    Örülök hogy vidámságot és a béke érzetét vitte otthonotokba.

    Szolgáljon sokáig.

    VálaszTörlés
  2. :) :) :) Nagyon kedves boszi holgynek tunik :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails