2009. december 7., hétfő

Kisüzem-nagyüzem

Szombaton Zsuzsikámmal varrtunk, mint a kisangyal.
Zsuzsi orvoslátogató és most, hogy közeledik a karácsony szeretné meglepni az orvosait egy kis saját készítésű ajándékkal, azonkívül, amit a cég részéről amúgy is ad nekik.
Zsuzsi tüdőgyógyászokat látogat, akik általában nagyon visszafogott, csendes, kedves emberek. Olyan ajándékra gondolt, ami nem túl hivalkodó, de használható a mindennapokban. Így maradtunk a jól bevált papírzsepi tartónál. A hölgyeknek egy nagyon szép, szolid japán anyagot, az uraknak pedig egy klasszikus barna férfias vásznat választottunk. Összesen 35 db varrtunk. Csomagolásnak is anyagot vettünk (végre kipróbálhattam a hullámos élű vágó késemet! ) és szatén szalaggal kötöttük át. Vettünk szép bőrhatású krém színű kartont, amit papírtilóval méretre vágtunk, karácsonyi formalyukasztóval alkalmivá tettük és bronz színű tollal mindegyikre egyesével kézzel írt Zsuzsi egy kis karácsonyi üdvözlő szöveget. Ezt a szatén szalaggal rögzítettük minden kis csomaghoz. Majd még kapnak a kis csomagocskák egy kis fenyőágat átadás előtt. Reméljük, hogy örömöt tud szerezni Zsuzsikám!



Aztán, már igen csak estefelé, Zsuzsi előhalászott egy pizsit a szatyorjából, hogy fel kéne hajtani a nadrág alját.
Semmi gond... hajtsuk...de ekkor már elég fáradtak voltunk, kicsit elszakadt a cérna az agyunkban, elkapott bennünket a röhögés, a levágott nadrág szárat tovább használás céljából homlokpántnak felpróbáltuk és kész voltunk, Janim látva-hallva vinnyogásunkat azt mondta ezt meg kell örökíteni...(ez ritkán fordul elő, mármint, hogy Jani fényképezzen, lévén én vagyok a családunk mániákus emlék gyűjtögetője)


Nem szeretek magamról képeket mutogatni, de ez a kép annyira olyan, mint az akkori hangulatunk :))

3 megjegyzés:

  1. Át tudom érezni:D Mi is gyakran csinálunk ilyet, ha a három csaj összejön:D

    VálaszTörlés
  2. Hát igen ezek az én "kicsikéim" De jó is:-)))

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails