2009. június 9., kedd

The night 2.



Lassan, de haladok a hímzésemmel.

Az igazság az, hogy a most hímzett rész, a hold felső nagy része, maga volt a dögunalom. Kb. 3700 szem, mindössze 4 színből. Brrrr, nagyon sajnáltam magam, de túl vagyok rajta. :)
Aztán már izgalmasabb rész következett. A pillangó szárnyának erezése. Általában szeretek kontúrozni. Életre kel tőle a hímzés és tulajdonképpen itt is az történt, de nagyon nehéz volt a kontúrozás, mert nem nagyon volt támpontom, végig nagyon számolni kellett: 1-et le, balra 2, 2-öt le, balra 2.... De alakul a kis édes :)



Lonci kérte, hogy adjam meg az egyszarvú mintámat. Sokat gondolkoztam melyikről is lehet szó, aztán rájöttem, hogy biztos Dorka táskáján lévő tetszik neki. A gondom az, hogy nagyon régen hímeztem már és sejtelmem sincs, hogy miből, melyik újságomból. De kotorászás közben találtam ezt a mintát, sajnos nem ugyanaz, de talán jó lesz. És ha már csodalény, akkor mutatok még egy kis tündérkét is. (A minták kis kulcstartó plexibe való méretűek és a 2004. szeptemberi Cross stitch crazy újságból valók.)


7 megjegyzés:

  1. Jujjj! Ez nagyon szép lesz!!...hogy a pitlibe van ennyi türelmed, hogy ennyit öltögess!! hát ezt nagyon irigylem!!! Mostani állapotomban tán a kis tündért ki tudnám hímezni, vagy még azt sem!!??...Gratulálok Dorka 5-ös vizsgájához!! :DDD

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lesz, de már a múltkor
    megcsodáltam.

    Az alábbiakhoz : jó kezdeményezésnek tartom, jobb mintha egymást kezdik
    " felvilágosítani ". És Te tudtál meg
    újat ? :))

    Zabszemed csak Neked van, a gyerek jól érzi ám magát !!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépet hímzel!!Gyönyörű lesz a
    pillangó !!!

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikusan szép ez a pillangó! :o)
    Köszönjük a mintákat!

    VálaszTörlés
  5. Lányok! :)
    Mmama! Hát 1-2 dolog még nekem is újdonság volt! :) De még így is a felvilágosultabbak közé tartoztam, ...és tudtam olyat kérdezni, amire még ők sem tudtak válaszolni!! :)))

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm az egyszarvú mintát, megtaláltam, kimásoltam:-)))
    üdvözlet Nálam!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm az egyszarvú mintát, megtaláltam, kimásoltam:-)))
    üdvözlet Nálam!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails