2008. szeptember 26., péntek

Tanfolyam-Papíron varrás


Az előző bejegyzésemben írtam, hogy az elmúlt alkalommal a tanfolyamon két technikát tanítottak nekünk.
Az egyik a papírra varrás a másik pedig a papíron varrás. Ez utóbbi technikával készült a fenti neszeszer a lánykámnak. Azt hiszem ez a technika feküdni fog nekem. Apukámék anno alap széria felszereltségként beépítették a szemembe a vízszintjelzőt, a szimmetria és a pontosság figyelőt. Ez a technika pedig pont ilyeneknek van kitalálva, mint én. Nem készítettem fázis fotókat, mert annál jobb leírás nem kell, mint, ami ezeken a címeken van
(Folt- varrás és 36ÉVI képtára)
A neszeszer hátulját kukacolással igyekeztem letűzni, hát... van még mit fejlődnöm. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a kukacolásról mindig a balerinák jutnak az eszembe. Nagyon lazának és könnyednek tűnik a végeredmény, pedig irtó sok gyakorlás van mögötte.
Hát én nem vagyok ilyen laza, pedig nagyon tetszik, szóval még gyúrnom kell rá, sokat... :)
Aztán megint jöttek a szokásos gyöngyöcskéim és szalagocskáim.
Ma reggel adtam oda Dorkámnak, nagyon megörült neki, ölelgette, simikézte. Ezekért a pillanatokért érdemes élni, dolgozni!

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szépeket csináltál,
    gratulálok

    VálaszTörlés
  2. Egyre áll az agyunk, a karácsonyfás képemnek pont ilyen a díszítése, pedig nem is beszéltünk össze:)))
    Nagyon szép a neszeszer, fogamra való!!!!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok nagyon szép és egy "kicsit" megható amit írsz!Én pl.mindig pityergek egy kicsit, de ez az anyák joga és dolga.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik a külső és belső anyag harmóniája!! Nekem ez a technika valahogy nem jön be, nem szeretem ezeket a sarkos-egyenes vonalakat. De üsse kő, a többi művedből tudnék választani (sok-sok-sokat is:) Ezt meghagyom nektek:)))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon cuki kis neszike! Szalagocska, gyöngyöcske, ez az én világom (is)és ezt a technikát is nagyon szeretem. Ölelgetés, simikézés, az én lányom is így szokta, még a félkész dolgokat is körülrajongja. A lányok már csak ilyenek (még szép!);D

    VálaszTörlés
  6. Megkaptam az üzenetedet a blogomra,holnap este tudok válaszolni mindenkinek.De annyira kedvesen írtál nekem,ezt szeretném most megköszönni!!!Puszi! Mammka

    VálaszTörlés
  7. Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: szép, szép, szép!...nekem egyelőre még "kinai" a dolog (persze nem csak ez a technika, hanem a többi is, mert leírva minden egyszerű, de csinálva!!??) most azon az állásponton vagyok, hogy kivárom amíg valaki majd megmutatja és készpassz!!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails