2008. szeptember 20., szombat

Japán és Német csodák

Tegnapelőtt elmentem a közelben (Kispesten) lévő kedvenc anyagos boltomba, mert megtudtam, hogy új áru érkezett.
Mondjuk, ez nem ritkaság, de az, hogy japán és német patchwork anyag jön azért az nem mindennapos. A bolt nem nevezhető exclusiv-nak, de a tulajok, nagyon kedves, segítőkész fiúk. Ha oda bemegyek, hagynak nyugodtan nézelődni is, de szívesen segítenek, ha kérem. Pont nekem való üzlet. No, szóval 1 hete, amikor előzőleg bent jártam náluk mondták, hogy " jövő héten érkeznek anyagok, nem is akármilyenek! Japán (1500,-/m) és német (1000,-/m)."
A japán anyagok finom virág mintásak, mint amilyeneket fent láthattok, bár a gyönyörű színeket és a finom puha minőségét nem adja vissza igazán a kép. A német anyagok virágosak, epresek és már karácsonyiak is, abból még újabbak is érkeznek a jövő héten, vagy 6 féle.
Most, hogy boldog tulajdonosa lettem ezeknek a szépségeknek (főleg a japán anyagoknak), azon töröm a fejem, hogy mit is varrjak belőlük. Van valami tippetek?
Na, és a legújabb Tildás könyv is szuper, (esténként, mint a jó gyerek az ágyban, alvás előtt tanulmányozom, lassan felelhetek is belőle :) ) Jó pár tervem van belőle Karácsonyra! Érdemes a Kiadóhoz (Arena 2000) beregisztrálni és úgy vásárolni, jelentős kedvezményre lehet szert tenni!

Ma új családtag érkezik ... de erről később... ha már túl vagyunk rajta...
Legyen szép napotok!

9 megjegyzés:

  1. Persze hogy szívesen jársz ebbe a boltba hisz kedves és segítőkész FIÚK vannak ott.:-))Hol is van pontosan ez a bolt? Megnézném magamnak az eladókat az anyag mellett:-)
    Remélem nem sértettelek meg.
    Amúgy tényleg csodásak az anyagok.
    Biztos csodás dolgok fognak a kezed alól kikerülni belőle

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek ezek az anyagok, örüljél is csak nekik. Biztos nagyon szép dolgokat fogsz alkotni belőlük. Szerintem az árak is nagyon kedvezőek...bár én még nem vagyok nagy vásárló, még csak az olcsóbb anyagokra vadászok, "tanulni az is jó!?" gondolattal, ami nem biztos hogy helyes gondolat :D... Merre található Kispesten a "kedvenc anyagos boltod"?

    VálaszTörlés
  3. A bolt engem is érdekelne, mert nekem is közel van. Kéne pár karácsonyos textil.
    A könyv: hm...csorog a nyálam.

    VálaszTörlés
  4. Méhike!
    Dehogy sértettél meg! Menjél, nézzél csak JÓL körül! ;)

    VálaszTörlés
  5. Körmi!
    Ebben a boltban van a legolcsóbb Pakisztáni vászonból is (400,-/m) és ilyen szépségek is. Szerintem, van, amit a legolcsóbból érdemes csinálni, például gyakorolni a kukacozást, vagy ha már beavattuk bélésnek is jó neszeszerbe, meg biztos van még egy csomó terület, ahova nem kell csúcs minőségű anyag, de ha tartós használatra "örök" darabot akarok varrni, akkor biztos érdemes nagyobb összeget befeccölni.

    VálaszTörlés
  6. Judit!
    Gyönyörű karácsonyos textilek vannak ott, tulajdonképpen csak azért nem vettem, mert nem tudtam dönteni és... pénzem sem volt több

    VálaszTörlés
  7. A bolt: XIX.ker. Ady Endre út-Hunyadi utca sarok, Hunyadi u 40. (vigyázni kell, mert ebben a házban mindkét utca felől van egy textil bolt, de ez a Hunyadi felől van!)Tel:282-9798 Nyitva: H-P:9-17

    VálaszTörlés
  8. Szia Bruer!
    Mi az, hogy neked közeli, te hol laksz?
    No csak azért érdeklődöm, mert szeretnék neked felajánlani műanyag fóliát, amivel bélelhetnéd a szatyikat, no meg a jó kis tolltartókat. ez egy olyan műa. amit lehet varrni is, eredetileg felhasználása monitorvédőként funkcionált volna, antisztatikus és szupi, a gyár is varrással alakítota ki a formát.
    Amúgy már én is vettem ott anyagokat, de nem is gondoltam, hogy ilyen jók is lehetnek.

    VálaszTörlés
  9. De jó, hogy írtad ezt a boltot. Tegnap én is benéztem és a japán csodák között meg is találtam, amit kerestem. Láttam, hogy Te is vettél belőle :-) A jobb oldali képeden a jobb szélső anyag :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails