2012. december 20., csütörtök

Élek és virulok

Most néztem, hogy milyen régen írtam a blogomba. Ejej!
Ez nem helyes, de annyi minden történt velem, főképp jó dolgok, hogy nem volt energiám írni ide (is). És igen, bevallom, beszippantott a Facebook. Sok kedves ismerőssel gazdagodtam, sokat tanultam, tanulok ott. Tanulok türelmet, lojalitást, gyöngyös és varrós okosságokat... nap, mint nap csodálkozok rá az emberi hülyeségre, de valahogy nem érdekel, tovább lépek rajta...
A családom is szépen üzemel, Dorkám elkezdte a 8. osztályt, pályaválasztással kínlódunk, igazság szerint van egy tervünk, de a probléma abból adódik, hogy csak 1 tervünk van, nincs "B" vagy "C", netán "D", "E" vagy "F" verzió, pedig ez manapság az elvárt a felvételi lapon. De nézhetjük pozitívan is, VAN egy tervünk, ez ugye több, a NINCS tervünk-nél. :) Legyen már az a pohár félig tele, nem???? :)))
Drága Janimmal dec. 5.-én töltöttük be a "25 éve együtt vagyunk"-ot. Ez annyira szuper érzés, az idő minket igazol, jól választottunk annak idején. Hippijájéj!!!! :))))))
De nem szeretném rózsaszínre festeni a szürkét, vannak felettünk is felhők. Még pedig az anyagi felhők. Folyamatosan sakkozunk, hogy "mindenre" jusson, és a "mindenre"-t is igyekszünk át és újra gondolni. Igyekszünk a felszínen maradni, de szerintem ez másoknak is ismerős gond.
Próbálok erre úgy gondolni, hogy jól van ez így, kell néha egy-két büdös nagy pofon az élettől, hogy nehogy már  elfelejtsük hol a helyünk és mi a fontos igazából az életben.
Nagyon sokat varrtam és gyöngyöztem az elmúlt félévben, majd igyekszek bemutatni itt is őket...
...ha már emlegettem azokat a bizonyos büdös nagy pofonokat, itt egy tök jó szám Majkától:1 megjegyzés:

  1. Sokszor látlak azon a bizonyos közösségi portálon, de bizony én jobban szeretem a blogos megoldást. Nagyon boldog új évet kívánok!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails