2012. április 16., hétfő

Húsvéti ajándékom Dorcsikámnak

Dodókámnak szerettem volna egy tavasziasabb hangulatú táskát varrni a régi tasija helyett. Kapóra jött, hogy a tavaszi szünet(ecske) 3 napját Pélen töltötte Anyukáméknál.
Tudtam, hogy farmerből, ráadásul világos farmerből szeretném varrni, körül néztem a farmeros dobozban és megtaláltam őt, a tökéletes alapanyagot:
 A pillangót mindenképp szerettem volna a táska fedlapjára varázsolni. Némi gondot a pillangó elhelyezkedése jelentette a nadrágon, kissé átcsúszik a nadrágszár hátuljára. De végül sikerült megoldani a problémát. :) Úgy varrtam fel, hogy puhán kidomborodjon a fedlapból, simogatásra csábítva használóját.
Színes vállpántot kapott a kis táska, hátulra cipes zsebet, belülre kis fakkokat a mobilnak, bérletnek és pénztárcának és a kulcsőr is elmaradhatatlan tartozék.
 Dorka nagyon örült, amikor megkapta. Szerette ezt a farmerját, különösen a pillangót rajta, így megmentettem neki és még simizheti egy ideig a kedvencét :)

9 megjegyzés:

  1. És hogy sikerült végül megoldani, hogy a pillangó teljesen átröppent a táskára? Bárhogy próbálom kisilabizálni, nem tudom:)
    Egyébként nagyon menő:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tulajdonképpen egyszerűen, szűken körülvágtam a mintát (egy icipici nyúlványról lemondtam, de az szerintem nem nagyon feltűnő) többször körülvarrtam az alátett farmer+flízre. Majd a farmert a flízzel a pillangó körül lekukacoltam.

      Törlés
  2. Hűűű, de nagyon-nagyon! :-)
    Osztálytársak nem szeretnének ilyet? ;-)

    VálaszTörlés
  3. Ismét egy szépség! És a farmerzsák tartalma is csökkent!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails