2011. augusztus 11., csütörtök

Eljött ez is...

Többen megjegyezték már, hogy milyen jó nekem, hogy nem kell szemüveg és mégis jól látok.
Igen, én is örültem neki, mert ez áldás és legalább erre a szervemre biztos elmondhatom, hogy tök jól működik. De! Egyre sűrűbben vettem észre, hogy egyre többet könnyezek, főleg, ha erőltetem a szemem az apró gyöngyökkel és nem mindig élesek a kontúrok sem...
Na, elmentem megnézetni a lélek-tükrömet, és úgy találták, hogy ide bizony nem árt egy szemcsi, nem állandó használatra egyenlőre, de közelre nagyon hasznos lesz.
Dorkámmal mentünk szemüveg nézőbe, Dorka felmérte a nem-kicsi kínálatot, rábökött egy keretre, -"Anya! Ez legyen!"  - Szinte oda sem nézve, nehogy befolyásoljon a kiskorú, válaszoltam:
-Na, nehogy má! Majd ÉN eldöntöm! - Végig próbáltam a fél falat betöltő keret mennyiséget, elkezdtem szortírozni, félre raktam 4 szóba jöhető keretet, aztán abból is szortíroztam és mi maradt meg? Na mi?
Mint kiderült, amit Dorka ajánlott a legelején. Ez Dorka. És ez vagyok én. Ő villámgyorsan dönt, legtöbbször jól. Én mérlegelek, elbizonytalanítom magam, győzködöm magam, majd döntök, legtöbbször jól. A különbség az az esetleges 10 perctől - 1-2 óráig is terjedő idő, amit az én görcsölésem visz el.
Mára készült el a nagyítom, ilyen lett:



...még szoknom kell a kilátást és a látványt is...

13 megjegyzés:

  1. Hűűű, tényleg jól nézel ki!Nagyon jól áll a szemüveg!!!!

    VálaszTörlés
  2. Csini és csupa Dorka!

    VálaszTörlés
  3. Teljesen egyetértek Micivel! :)Legközelebb vinném magammal Dorkát is, ha esedékes lesz a szemüvegcsere, tényleg szuper jól választott! :)

    VálaszTörlés
  4. Drága Erika! Először meg sem ismertelek! Nagyon jól áll. És a frizura és a smink....szuper csinos anyuka vagy!!!! Örülök, hogy jössz a blogtalira!!

    VálaszTörlés
  5. -illik Hozzád !csinos !
    (és végre felfedezted a sminkelés rejtelmeit is )

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól áll a szemüveg neked! Ügyesen választott a lány :D

    VálaszTörlés
  7. Köszi lányok! :)
    Tulajdonképpen nekem is tetszik, de még nagyon szokatlan látvány vagyok magamnak.
    Micikém! Vannak jobb pillanataim és naná, hogy az ember lánya nem a gyér napokat, heteket mutatja be. Ez a kép egy, a Hugicámtól ajándékba kapott profi sminkes által készített smink eredménye. Nagyon izgi volt és... zavarba ejtő. :) Ez a Zsuzsi mindig kitalál valami jó ajcsit! :))
    Magdikám!
    Hja! Smink. Próbálkozok, próbálkozok, csak ne könnyeznék meg minden szemfestést! :)) (Na, nem a meghatottságtól, hanem az irritáció miatt! :)) )

    VálaszTörlés
  8. Csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg jól áll ez a szemüveg, meg a smint, meg ez a hajszín! Sokkal természetesebb az összhatás. :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon csini vagy, jól áll a szemüveg !!!!! :)

    VálaszTörlés
  10. Istenien áll! :) Nagyon csinos vagy! :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jól áll a szemüveg! Hát igen nekünk anyukáknak meg kell tanulnunk, hogy bizony a gyereknek is lehet igaza, és nem mellesleg Ők más "szemüvegen" át látnak minket, mint mi Magunkat!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails