2009. november 16., hétfő

A Lányom és a "lányom"

A Lányommal voltunk egy gyerek programon, ahol volt arcfestés. Dorkám számomra elképesztő módon beállt a sorba és ott állt másfél órát, míg rákerült a sor és hát mit is kérhetett, mint ezt a viszonylag egyszerű, de annál csajosabb kis mintát az arcára.

Megérkezett Lulukánk királylányos kis kabátkája. Sajnos Micitől kapott kiskabátban az istennek se akar megmozdulni, a pulcsikát elfogadta, de a kabátot, ha meglátja, bújik az asztal alá, ha ráadom, kővé merevedik, esetleg felborul és úgy fekszik kétségbeesett fejjel. Nem tudom mi baja vele, sokat kiséleteztünk vele, többször is ráadtuk, de így nem tudunk menni vele. Ez a rózsaszín kis felső sem a szíve csücske, de legalább hajlandó mozogni benne...

a játszó henger az új kedvenc játékunk

Na, azért itt sem ragyog a kis pofija az örömtől

Dorkám kicsit gyöngyözött az elmúlt héten. Egy kis könyvjelző vagy nevezhetjük karkötőnek is, kis ajándékot készített csak úgy barátságból Lilinek, az osztálytársának. Lilike egy nagyon helyes, kedves kis-nagylány. Szívből támogatom bimbózó barátságukat.

Életben jobban látszanak benne a színek, de akárhogy világítottam, akármilyen hátteret raktam mögé, nem tudtam jobb képet kihozni belőle.

5 megjegyzés:

  1. Nem is tudom, melyikük extrémebb a képen. Mindenesetre jobban bejön Dorka (naggggyon csini arcfestés!!), mint a pink kabátka, de tudom, ebben az esetben a szín mellékes. Benji, a csivavánk is hasonló bénulásos rohamokkal reagált, ha rá akartunk adni valamit:))

    VálaszTörlés
  2. Mind a két Lányod nagyon csinos !
    És a nagyobbik még ügyes is !

    VálaszTörlés
  3. Ez az arcfestés fantasztikusan jól áll a lánykádnak! Mennyi ideig marad meg a bőrén??
    A karkötő szuper jó lett!

    VálaszTörlés
  4. Szuper csini Dorka az arcfestéssel! :o)
    ...és a karkötő is csodás!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép vagy Dorka !!
    Megérte a sorban állás .
    Karkötő (Könyv jelző) szintén szépre sikerül.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails