2009. november 11., szerda

Karácsonyi húzogatós 2009.


Talán utolsóként, de annál nagyobb lelkesedéssel jelentkeztünk Ahamánál a karácsonyi ajándékozós játékra.
Jelentkeztünk, bizony, ez nincs elírva, mert a kislánykám, Dorina is úgy gondolta, hogy szeretne Ő is rést venni idén ebben a szép játékban és szeretne Ő is megajándékozni valakit karácsonyra.
Ezért hezitáltunk ilyen sokáig, mondhatni az utolsó pillanatig, mert azért ezt jól át kellett gondolni.
Dorkám nagyon ügyes és szépérzéke is meg van, de azért mégis csak 11 éves. Azon gondolkodtam, hogy egyrészről hagyni kell Őt egyedül, felelősségteljesen elkészíteni az ajándékát, az összes megelőző nyomozással, tervezgetéssel együtt, de másrészt egy picit azért bele kell folyjak én is az Ő ajándékába, hogy az ajándékozott nehogy csalódással bontsa ki az ajándékát.
Szóval belevágtunk és mondhatom mindkettőnk nevében nagyon izgulunk kit kapunk párul. Viszket a tenyerünk, hogy alkothassunk.
Remélem, ezután, a könnyűnek nem nevezhető év után, szépen fogjuk tudni zárni az évet és lelkiekben megerősödve, felfrissülve tudjuk indítani a következőt.
Másnak milyen lett ez az éve? Olyan, amilyennek eltervezte? Szívesen olvasnék róla, ha van kedvetek írjatok, ha van olyan, amit szívesen kiöntenétek (jót, rosszat), nosza, nagyon jó hallgatóság vagyok...
Photobucket

7 megjegyzés:

  1. Nekem nagyot fordult az életem. Úgy érzem. Volt rossz is, de elsöpri az a sok kedvesség, bíztatás,lelkesedés amit nap mint nap kapok. :))

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez az év így, hogy majdnem vége van, nagyon rövidnek tűnik. Még csak most kezdődött, és már lassan vége is. De pont ilyen gyorsan telnek a hetek is...
    olyan túl nagy dolgok nem történtek, volt jó is, rossz is, de utólag nem lesz túl emlékezetes.

    VálaszTörlés
  3. Nálunk ez az év, lassan vége felé közeledvén, a külföldi munka és kiköltözés jegyében telt.Kemény volt lelkiekben, mélységek és magasságok, szervezés, búcsúzás.....
    Most már megnyugodott mindenki, ez most a mi el caminónk.Nem tudom milyen hosszú lesz az út, egy biztos, most minden átértékelődik. Azt mondom, hogy ne féljünk az újtól, legyünk bátrak, aki teheti fogjon bele valami egészen másba mint amit eddig csinált, vagy nyisson valami új felé pl. életmódváltás, munkaszervezés, lehetne még sorolni.Mindenképpen jót tesz a léleknek és fejlődünk ezáltal.Jó volt ezt leírni, köszönöm a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszönök minden eddigi hozzászólást! Azért is nagyon jó, hogy írtok, -azonkívül, hogy minden hozzászólás melengeti a szívem,- mert így láthatjuk, hogy van még szép és jó a világban, ha pedig mégsem minden olyan szép és jó, akkor legalább érezzük, nem vagyunk egyedül aki problémákkal küzd.

    VálaszTörlés
  5. Érdekes, hogy ma kérdezed. Lassan percre pontosan egy éve lesz, hogy könyörögtem drága mamámnak, ne küzdjön tovább, menjen tovább. És tovább is ment. Ez az év ennek az elfogadásáról szólt. Gyakorlatilag a másik szülőm volt, egész életemben (mínusz egy év) együtt éltünk.

    Ha még inkább összefoglalnám, ez az év nekem a fejlődésről szólt. A lelki fejlődés, a jellembeli, a munkahelyi, a sok új barát, az új ismeretek.

    A jövő évre vonatkozóan vannak vágyaim, remélem, ha egy év múlva megkérdezed, örömködve mesélek a beteljesülésükről:)

    VálaszTörlés
  6. Én az év összegzését, a leltárt majd decemberben megejtem.
    Most szedegetem össze tételesen.

    És terveim is vannak, a jövő év
    egyébként is vastagabban íródik majd számomra.

    Örülök hogy Dorka is külön jelentkezett a játékra.

    VálaszTörlés
  7. Drága Ercsi!

    Éppen tegnap este került a kezembe a tavaly Tőled kapott ajándékhoz írott leveled. Olyan szívet melengető volt megint végigolvasni a soraidat!!! Csak úgy áradt felém belőle a SZeretet! Ismételten köszönöm szépen. :O)
    S már előre irigykedem a mostani ajándékozottadra! Jó csak egy kicsit ... tudom, hogy én is szép ajándékot fogok kapni és igyekszem is szépet készíteni.

    Az évembe volt hideg-meleg, a lényeg, hogy minden napomért hálás vagyok, hogy megélhettem! És ebben mindig melegség töltött el, ha az oldaladon jártam.

    Jó, hogy vagytok!
    Szép, készülődéssel teli nyugodt napokat kívánok!

    Szeretettel:

    Zs. a tavalyi húzogatósod

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy benéztél hozzám, hogy írsz nekem!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails